Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER

BröllopsVideograf

Alla ska ha råd med videografi & fotografi på deras bröllop !

It doesn't matter where you're from, what colour you are or what religion you are. Because love is all that matters !

Välkommen till min portfolio! 
Mitt namn är Airintas och bor sedan några år tillbaka i Sverige. Ursprungligen kommer jag från Litauen.  Jag har alltid drömt om att dokumentera vackra stunder och sedan jag köpte min första professionella kamera visste jag att bröllopsfotografi och videografi är min nisch. Att ansvara för att föreviga den viktigaste dagen i ditt liv ger mig otrolig lycka.

Så välkommen till BröllopsVideograf.se , mitt livs verk! Mitt fokus är att ni ska känna er lungna och trygga framför kameran och kunna slappna av målet är att man ska kunna får fram så naturliga stunder och bilder så möjligt. Fotografi för mig är inte bara ett jobb det är mer som min hobby. Folk brukar säga att jag brukar ha mycket ideer och all väldigt öppet för era ideer. Det är viktigt för mig att kunna förmedla eran äkta känslor i video och bilder.
Slutligen vill jag tillägga att min svenska inte är helt perfekt, så om du föredrar att kommunicera på engelska funkar det bra för mig ! 
 

BröllopsVideograf hjälper er gärna med ert bröllop!

Skapa konto
BröllopsVideograf  logo
Goda vänner

Sociala medier