Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER

Peder & Paulinas

Skapa ert drömbröllop i en förtrollande herrgårdsmiljö omgiven av de halländska vidderna

Hos Peder & Paulinas på Susegården har ni möjligheten att skräddarsy ert bröllop helt efter era önskemål, oavsett om ni planerar en liten intim tillställning eller ett större evenemang för upp till 140 gäster.

Välkommen till Susegården, ett ombyggt gammalt telgelstall med högt i tak, vackra träbjälkar och stora fönster med mäktigt ljusinsläpp.


Här kan ni designa ert bröllop precis som ni vill ha det, och vi kommer att göra allt vi kan för att förgylla er stora dag. Vi erbjuder flexibla paketlösningar tillsammans med lokala samarbetspartners och hjälper er gärna med mat, dekorationer, fotograf och andra förberedelser, men vill ni hellre ordna allt själva så kan ni självklart hyra enbart lokalen. Det går även bra att ta med er egen alkohol om ni önskar, och eftersom Susegårdens närmaste grannar ligger en bit bort kan ni med gott samvete festa till långt in på natten.

Vi ser fram emot att höra av er!
/ Peder & Paulina

 

Följ oss gärna på Instagram för referenser, fler bilder och omdömen »

Peder & Paulinas hjälper er gärna med ert bröllop!

Skapa konto
Peder & Paulinas  logo
Bästisar

Branschkategorier:

Vi finns här:

Sociala medier