Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
25 företag

Florister

Blommor är en viktig och personlig del av bröllopet. Välj en florist som har koll på trender och säsongsblommor och som kan hjälpa er att välja ut ett genomgående tema från vigsel till middag.

Minna Elisa

Bilder & Inspo --> MinnaElisa.se

KEEP YOUR BEST MEMORIES FOREVER Jag har skapat, fotograferat och stylat i nästan hela mitt liv, – det är livet jag lever och det är mitt drömjobb. Att få vara med och skapa något som ger den där känslan, och att sen fotografera och föreviga ögonblicket som bevarar minnet.

I Nöd och Lust

I Nöd och Lust - koordinerar och arrangerar helhetslösningar och skräddarsydda (Lyx)bröllop.

Är ni ute efter något personligt och magiskt? Anlita I Nöd och Lust för en stressfri och oförglömlig resa. Bespara er tiden och låt oss ta hand om er stora dag. Med en bred erfarenhet inom bröllop och events och ett professionellt team levererar vi er drömbröllop. Under flera års tid har vi lyckats att sätta prägel på vårt sätt att dekorera och koordinera bröllop i Västra Götaland och bröllop utomlands. Tveka inte att kontakta oss, vi levererar!

Melody Flowers

Med kunskap, kvalité och hjärta hjälper vi er till ett blomstrande bröllop!

Vi på Melody Flowers skapar magi utifrån hur ni är som brudpar, era önskemål, stil och budget. 2019 designade vi över 100st unika bröllop. Detta gör att vi har lätt att anpassa buketter och arrangemang efter just ert behov. Under en konsultation går vi igenom delarna till bröllopet och tittar då också på andra viktiga detaljer så som brudklänning, lokal och övriga detaljer för att få en vacker helhet genom hela bröllopet.

LÄS MER