Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
31 företag

Florister

Blommor är en viktig och personlig del av bröllopet. Välj en florist som har koll på trender och säsongsblommor och som kan hjälpa er att välja ut ett genomgående tema från vigsel till middag.

Gullvivan Stockholm

Vi skapar blomstermagi!

Blommor ligger oss varmt om hjärtat, och lite extra gör bröllop. Att få ta fram era personligheter och förhöja bröllopet genom blommor. Att få skapa bröllopsmagi. Tillsammans med er stil och personlighet så skapar vi något magiskt, något unikt och något ”ni”. Vi hjälper er med just ert bröllop i Stockholm, Sverige och världen över. Blomstrande kramar, Sarah Angelsiöö med team.

  • 0738548481
  • Stockholm

LÄS MER

Melody Flowers

Med kunskap, kvalité och hjärta hjälper vi er till ett blomstrande bröllop!

Vi på Melody Flowers skapar magi utifrån hur ni är som brudpar, era önskemål, stil och budget. 2019 designade vi över 100st unika bröllop. Detta gör att vi har lätt att anpassa buketter och arrangemang efter just ert behov. Under en konsultation går vi igenom delarna till bröllopet och tittar då också på andra viktiga detaljer så som brudklänning, lokal och övriga detaljer för att få en vacker helhet genom hela bröllopet.

LÄS MER

Buketteriet

Floristen med det lilla extra!

Personligt, romantiskt, coolt eller helt crazy vilka är era ledord? Under denna blomsterkategori finns inga gränser, låt er eller varför inte min fantasi flöda.. med eller utan Pinterest som hjälp.

Minna Elisa

Bilder & Inspo --> MinnaElisa.se

KEEP YOUR BEST MEMORIES FOREVER Jag har skapat, fotograferat och stylat i nästan hela mitt liv, – det är livet jag lever och det är mitt drömjobb. Att få vara med och skapa något som ger den där känslan, och att sen fotografera och föreviga ögonblicket som bevarar minnet.

LÄS MER