Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
31 företag

Bröllopskoordinatorer

I Wedsly hittar ni professionella bröllopskoordinatorer som ser till att bröllopet blir exakt som ni önskar, från första planeringen till bröllopsdagen. Bjud sen in er koordinator att planera tillsammans med er i Wedsly.

Château du Grand Val. – Hyr ditt eget slott i Bretagne, Frankrike. Vi hjälper er gärna med ert bröllop!

HYR DITT EGET SLOTT I FRANKRIKE, BRETAGNE Gå in och se alla filmer och bilder på www.grandval.nu

FEST & BRÖLLOP I FRANKRIKE, BRETAGNE Att lova varandra evig kärlek är stort, speciellt och personligt. Den känslan har många lyckliga par upplevt på Grand Val. Ett eget charmigt slott, ett litet kapell, festernas festsal, grönskande ängar, park och dammar. Samt fantastisk festmat och dryck. Välkomna att ha ert bröllop i Bretagne, Frankrike.

  • +46 705532620
  • www.grandval.nu
  • Combourg Frankrike

LÄS MER

Gigtec

Vi hjälper er fixa ert bröllop!

Oavsett om ni vill ha en helhetslösning eller bara hjälp med vissa delar av ert bröllop, så finns vi här för er. Vi erbjuder en bröllopskoordinator som hjälper till med allt från planering till lokal, Ljud & Ljus, DJ's, hjälp med dekoration, fotografer och mycket mer. Det är ni som bestämmer vilka moment ni vill avlastas på. Det är nI som bestämmer hur mycket hjälp ni vill ha. Välkommen att kontakta oss!

LÄS MER

DJ Choco Canel /Coco Transistor Event

DJ Choco Canel/Coco Transistor Event – bästa valet till bröllopsfesten!

Välkomna! Jag heter Sandra Bergman Bellqvist aka DJ Choco Canel och är en välrenommerad DJ baserad i Stockholm som driver företaget Coco Transistor Event AB! Min heltidssysselsättning är sedan snart 20 år tillbaka att hjälpa mina kunder att skapa oförglömliga evenemang, jag sätter alltid kundens unika behov i fokus och skräddarsyr musik och underhållning efter era önskemål!

LÄS MER

Wedding By Moalee AB

Wedding By Moalee – för en tryggare och mer stressfri planering och arrangering.

Med över 20 års erfarenhet från resebranschen & utbildad bröllopskoordinator via Bröllopsakademin slog Wedding By Moalee upp sina dörrar 2016. Vi hjälper er med de bitar kring ert bröllop som ni inte vill, orkar eller känner ni klarar av. Vår fokus är destinationsbröllop men vi åtar oss givetvis även bröllop hemma i Sverige. Kontakta oss idag för mer information så berättar vi mer hur vi jobbar och hur vi kan hjälpa just er komma vidare i er planering.

LÄS MER

Melody Flowers

Med kunskap, kvalité och hjärta hjälper vi er till ett blomstrande bröllop!

Vi på Melody Flowers skapar magi utifrån hur ni är som brudpar, era önskemål, stil och budget. 2019 designade vi över 100st unika bröllop. Detta gör att vi har lätt att anpassa buketter och arrangemang efter just ert behov. Under en konsultation går vi igenom delarna till bröllopet och tittar då också på andra viktiga detaljer så som brudklänning, lokal och övriga detaljer för att få en vacker helhet genom hela bröllopet.

LÄS MER

Kockum Event

Vi skräddarsyr & arrangerar ditt bröllop!

Vi jobbar med er bröllopspar för att förgylla er stora dag och göra den oförglömlig. Ihop med er utformar vi den tillsammans där vårt stöd genom hela processen modifieras efter er och era behov. Vi följer er gärna från början till slut, förbereder inför gästernas ankomst, och serverar både under mingel, middag, samt även i baren till kvällens slut. Vi ser såklart också till att ni känner er trygga hela vägen och att upplevelsen blir något att minnas, både för er och era gäster.

Dömle Herrgård Spa & Resort

Välkommen till hjärtat av Värmland. Här finner ni en av Sveriges mest omtyckta bröllopansläggningar.

Välkommen till en av landets mest unika herrgårdar när det stundar bröllop eller fest. I härliga Värmland finns Dömle Herrgård Spa & Resort, anläggningen som i många år har fått vara delaktiga i många brudpars drömbröllop. Det är just här drömmen slår in. Med vår egna kyrka, vackra strand, herrgårdspark, 66 hotellrum, festlokal, herrgårdssal och SPA garanterar vi en helt oförglömlig upplevelse av högsta klass. Vi hjälper er med allt. Både före, under, efter vigsel och fest.

LÄS MER

Minna Elisa

Bilder & Inspo --> MinnaElisa.se

KEEP YOUR BEST MEMORIES FOREVER Jag har skapat, fotograferat och stylat i nästan hela mitt liv, – det är livet jag lever och det är mitt drömjobb. Att få vara med och skapa något som ger den där känslan, och att sen fotografera och föreviga ögonblicket som bevarar minnet.

LÄS MER

Lis Festplanering

Lisfest är bröllopssamordnaren och festfixaren du behöver! Vi hjälper dig att ordna din fest!

Som festfixare är målet alltid att göra alla nöjda så de kan känna ett lugn och njuta utav tillställningen. När du lämnar allt ansvar hos en skicklig festarrangör så kan du lita på att medarbetarna är professionellt samordnade, tillsammans ser vi till att allt går som önskat!

LÄS MER