Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
108 företag

Festvåningar

Det finns lika många olika typer av festvåningar som det finns önskemål och budgetar. Skicka förfrågningar till hur många ni vill och hitta er favorit här i Wedsly.
Företagskedja

Elite Hotels of Sweden 29 företag

Avkopplande weekends, krävande affärsmöten eller härliga familjefester. Oavsett vad du tar dig för, vill vi på Elite Hotels att du alltid känner dig som en hedersgäst hos oss. Du ska uppleva en varmt ombonad och komfortabel miljö som får dig att känna dig hemmastadd på våra hotell. Elite Hotels erbjuder klassiska hotell som är centralt belägna i viktiga svenska städer från Kiruna i norr till Malmö i söder. Varje hotell har sin unika historia och speciella karaktär. Varmt välkommen till oss!

Borgen Restaurant & Festsalar

I våra fantastiska lokaler erbjuder vi festsalar för ert Drömbröllop.

På Borgen kan vi erbjuda salar för både det lilla & det stora Bröllopet! Från 20 upp till 120 personer. Oavsett storlek har vi alltid en sal som passar just er. Vi har utskänknings tillstånd till 03:00! Kontakta oss gärna för olika förslag så att ert Bröllop blir det bästa möjliga.

LÄS MER

GTS Konferens och Festvåning

Drömmer ni om ett Bröllop i en unik sekelskiftesvåning?

Då är ni mer än välkomna till oss på Erik Dahlbergsgatans festvåning som ligger centralt i Göteborg. I vår vackra matsal serveras det god mat tillagad utifrån omtanke och omsorg. Till matsalen hör även två lounger och ett bibliotek, ett underbar lokal för ett Bröllop. En minnesvärd måltid kan antingen bestämmas av Er själva eller komponeras ihop av våra erfarna kockar, vilket kommer vara pricken över i:et och gör ert Bröllop oförglömligt. Festvåningen tar upp till 100 gäster.

LÄS MER

Isbolaget

Isbolaget restaurang & hotell

Längst ut på piren i Donsö hamn, mitt i Göteborgs södra skärgård, hittar du Isbolaget – ett gammalt ishus för fiskebåtar som nu byggts om till restaurang och hotell. I stämningsfulla magasinslokaler med plats för drygt hundra personer och med en magnifik havsutsikt är Isbolaget den optimala platsen för en lyckad fest. Besök oss på isbolaget.com / instagram.com/isbolaget eller facebook.com/isbolaget

LÄS MER

Lyckorna Brygga

Välkommen till Lyckorna Brygga!

Bröllop och fest Det enda ni ska behöva tänka på är att säga ja. Resten löser vi. Ljungskile och Lyckorna är en fantastiskt vacker plats för fest, speciellt om somrarna. Välkomna att fira kärleken eller andra av livets stora händelser.

LÄS MER

Kockum Event

Vi skräddarsyr & arrangerar ditt bröllop!

Vi jobbar med er bröllopspar för att förgylla er stora dag och göra den oförglömlig. Ihop med er utformar vi den tillsammans där vårt stöd genom hela processen modifieras efter er och era behov. Vi följer er gärna från början till slut, förbereder inför gästernas ankomst, och serverar både under mingel, middag, samt även i baren till kvällens slut. Vi ser såklart också till att ni känner er trygga hela vägen och att upplevelsen blir något att minnas, både för er och era gäster.

Peder & Paulinas

Skapa ert drömbröllop i en förtrollande herrgårdsmiljö omgiven av de halländska vidderna

Hos Peder & Paulinas på Susegården har ni möjligheten att skräddarsy ert bröllop helt efter era önskemål, oavsett om ni planerar en liten intim tillställning eller ett större evenemang för upp till 140 gäster.

LÄS MER

Tännäskröket

Tännäskröket - vi har ett unikt koncept för ett personligt bröllop i fjällmiljö.

Hos oss bokar ni i princip en helt egen fjällanläggning till ert bröllop. Vi arrangerar bröllop sommar som vinter. Kommer ni till oss på vintern så blir skidåkningen ett jätte trevligt tillfälle för bröllopsgästerna att lära känna varandra och ha roligt ihop och bli ett sammanknutet gäng. Sommartid kan ni vandra och cykla. Miljön och upplägget är så annorlunda och unikt att gästerna troligtvis får uppleva något de inte upplevt tidigare.

LÄS MER

Moholms Herrgård

Bröllop & Fest på vackra Moholms Herrgård utanför Göteborg

FESTVÅNING FÖR BRÖLLOPSFEST OCH FESTMIDDAG Moholms Herrgård är omgivet av vatten och en stor och härlig park som ger en härlig inramning åt er fest. Att kunna ro till Herrgården där man möts upp av en stråkorkester är en upplevelse utöver det vanliga. Inför festen På herrgården har ni tillgång till fyra salonger och en stor entréhall på nedre plan. På andra våningen finns två matsalar i fil som kan ta upp till 120 gäster tillsammans.

LÄS MER

Dömle Herrgård Spa & Resort

Välkommen till hjärtat av Värmland. Här finner ni en av Sveriges mest omtyckta bröllopansläggningar.

Välkommen till en av landets mest unika herrgårdar när det stundar bröllop eller fest. I härliga Värmland finns Dömle Herrgård Spa & Resort, anläggningen som i många år har fått vara delaktiga i många brudpars drömbröllop. Det är just här drömmen slår in. Med vår egna kyrka, vackra strand, herrgårdspark, 66 hotellrum, festlokal, herrgårdssal och SPA garanterar vi en helt oförglömlig upplevelse av högsta klass. Vi hjälper er med allt. Både före, under, efter vigsel och fest.

LÄS MER