Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
81 företag

Festvåningar

Det finns lika många olika typer av festvåningar som det finns önskemål och budgetar. Skicka förfrågningar till hur många ni vill och hitta er favorit här i Wedsly.
Företagskedja

Elite Hotels of Sweden 29 företag

Avkopplande weekends, krävande affärsmöten eller härliga familjefester. Oavsett vad du tar dig för, vill vi på Elite Hotels att du alltid känner dig som en hedersgäst hos oss. Du ska uppleva en varmt ombonad och komfortabel miljö som får dig att känna dig hemmastadd på våra hotell. Elite Hotels erbjuder klassiska hotell som är centralt belägna i viktiga svenska städer från Kiruna i norr till Malmö i söder. Varje hotell har sin unika historia och speciella karaktär. Varmt välkommen till oss!

RK Event

Vi hjälper er fixa ert bröllop!

Oavsett om ni vill ha en helhetslösning eller bara hjälp med vissa delar av ert bröllop, så finns vi här för er. Vi erbjuder en bröllopskoordinator som hjälper till med allt från planering till lokal, Ljud & Ljus, DJ's, hjälp med dekoration, fotografer och mycket mer. Det är ni som bestämmer vilka moment ni vill avlastas på. Det är nI som bestämmer hur mycket hjälp ni vill ha. Välkommen att kontakta oss!

LÄS MER

Peder & Paulinas

Skapa ert drömbröllop i en förtrollande herrgårdsmiljö omgiven av de halländska vidderna

Hos Peder & Paulinas på Susegården har ni möjligheten att skräddarsy ert bröllop helt efter era önskemål, oavsett om ni planerar en liten intim tillställning eller ett större evenemang för upp till 140 gäster.

LÄS MER

I Nöd och Lust

I Nöd och Lust - koordinerar och arrangerar helhetslösningar och skräddarsydda (Lyx)bröllop.

Är ni ute efter något personligt och magiskt? Anlita I Nöd och Lust för en stressfri och oförglömlig resa. Bespara er tiden och låt oss ta hand om er stora dag. Med en bred erfarenhet inom bröllop och events och ett professionellt team levererar vi er drömbröllop. Under flera års tid har vi lyckats att sätta prägel på vårt sätt att dekorera och koordinera bröllop i Västra Götaland och bröllop utomlands. Tveka inte att kontakta oss, vi levererar!

Lyckorna Brygga

Välkommen till Lyckorna Brygga!

Bröllop och fest Det enda ni ska behöva tänka på är att säga ja. Resten löser vi. Ljungskile och Lyckorna är en fantastiskt vacker plats för fest, speciellt om somrarna. Välkomna att fira kärleken eller andra av livets stora händelser.

LÄS MER

Château du Grand Val - Hyr ditt egna slott i Frankrike

HYR DITT EGET SLOTT I FRANKRIKE, BRETAGNE Gå in och se alla filmer och bilder på www.grandval.nu

SAGOBRÖLLOP I ETT SLOTT I VACKRA BRETAGNE Slottet Château du Grand Val i Bretagne vid Frankrikes mest spännande kust erbjuder en förförisk miljö, ljuvlig utsikt och grönskande ängar. Här finns fransk romantik när den är som allra bäst. Går du i giftastankar är Grand Val den perfekta miljön för era mest minnesvärda dagar. Ett eget charmigt slott med ett litet kapell, festernas festsal, park och dammar. Samt fantastisk festmat och dryck och svenska ägare som tar hand om dig. Välkomna

LÄS MER

Dömle Herrgård Spa & Resort

Välkommen till hjärtat av Värmland. Här finner ni en av Sveriges mest omtyckta bröllopansläggningar.

Välkommen till en av landets mest unika herrgårdar när det stundar bröllop eller fest. I härliga Värmland finns Dömle Herrgård Spa & Resort, anläggningen som i många år har fått vara delaktiga i många brudpars drömbröllop. Det är just här drömmen slår in. Med vår egna kyrka, vackra strand, herrgårdspark, 66 hotellrum, festlokal, herrgårdssal och SPA garanterar vi en helt oförglömlig upplevelse av högsta klass. Vi hjälper er med allt. Både före, under, efter vigsel och fest.

LÄS MER

Östarps Gästgivaregård

BRÖLLOP PÅ ÖSTARP

Önskar ni ett bröllop i sagolik Skånsk miljö? Då är Östarps Gästgivaregård beläget i natursköna Kulturens Östarp den perfekta platsen. Vi har arrangerat bröllop sedan 1924 så ni kan känna er trygga i våra händer.

LÄS MER

Isbolaget

Isbolaget restaurang & hotell

Längst ut på piren i Donsö hamn, mitt i Göteborgs södra skärgård, hittar du Isbolaget – ett gammalt ishus för fiskebåtar som nu byggts om till restaurang och hotell. I stämningsfulla magasinslokaler med plats för drygt hundra personer och med en magnifik havsutsikt är Isbolaget den optimala platsen för en lyckad fest. Besök oss på isbolaget.com / instagram.com/isbolaget eller facebook.com/isbolaget

LÄS MER

Tännäskröket

Tännäskröket - vi har ett unikt koncept för ett personligt bröllop i fjällmiljö.

Hos oss bokar ni i princip en helt egen fjällanläggning till ert bröllop. Vi arrangerar bröllop sommar som vinter. Kommer ni till oss på vintern så blir skidåkningen ett jätte trevligt tillfälle för bröllopsgästerna att lära känna varandra och ha roligt ihop och bli ett sammanknutet gäng. Sommartid kan ni vandra och cykla. Miljön och upplägget är så annorlunda och unikt att gästerna troligtvis får uppleva något de inte upplevt tidigare.

LÄS MER