Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
11 företag

Frisörer och hårstylister

Till den stora dagen är det väl värt att anlita en specialist på bröllopsfrisyrer – någon som kan allt om uppsättningar, dekorationer och hårförlängningar. Här hittar ni experterna som kan hjälpa till att fixa drömhåret.

Salong VITA

Välkommen till Salong VITA. Let us spoil you!

På VITA hittar ni ett stort team med några av Stockholms absoluta toppstylister. Vi är otroligt stolta över att ha den lokalt kända bröllopsexperten Michel Louis i vårt team. Med många års erfarenhet i branschen har han stylat många stora profiler och kungligheter. Michel levererar såväl de senaste trenderna som de mest klassiska formerna. På VITA hittar ni även flera frisörer med högsta kompetens inom bröllop, färg och klippteknik.

LÄS MER

Mia Angeli Bei - My Beautiful Angels

Mia Angeli Bei - My Beautiful Angels: Makeup-artist och hårstyling för din stora dag!

Hej mitt namn är Mia Van Staden. Jag började jobba som makeup-artist och hårstylist i Sydafrika och har nu mångårig erfarenhet i branschen, och har jobbat med kunder runt om i hela världen. Nu har jag mitt säte i Stockholm men fortsätter att jobba väldigt lösningsorienterat och uppdrag även utanför stockholmområdet är för mig av intresse.

LÄS MER