Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
58 företag

Hotell

Var vill ni sova på bröllopsnatten? Och har ni långväga gäster? Platsen för festen kanske inte kan husera alla gästerna. Här hittar ni hotellen som tar emot både stora och små sällskap för en dag eller flera.
Företagskedja

Elite Hotels of Sweden 29 företag

Avkopplande weekends, krävande affärsmöten eller härliga familjefester. Oavsett vad du tar dig för, vill vi på Elite Hotels att du alltid känner dig som en hedersgäst hos oss. Du ska uppleva en varmt ombonad och komfortabel miljö som får dig att känna dig hemmastadd på våra hotell. Elite Hotels erbjuder klassiska hotell som är centralt belägna i viktiga svenska städer från Kiruna i norr till Malmö i söder. Varje hotell har sin unika historia och speciella karaktär. Varmt välkommen till oss!

Château du Grand Val. – Hyr ditt eget slott i Bretagne, Frankrike. Vi hjälper er gärna med ert bröllop!

HYR DITT EGET SLOTT I FRANKRIKE, BRETAGNE Gå in och se alla filmer och bilder på www.grandval.nu

FEST & BRÖLLOP I FRANKRIKE, BRETAGNE Att lova varandra evig kärlek är stort, speciellt och personligt. Den känslan har många lyckliga par upplevt på Grand Val. Ett eget charmigt slott, ett litet kapell, festernas festsal, grönskande ängar, park och dammar. Samt fantastisk festmat och dryck. Välkomna att ha ert bröllop i Bretagne, Frankrike.

  • +46 705532620
  • www.grandval.nu
  • Combourg Frankrike

LÄS MER

Dömle Herrgård Spa & Resort

Välkommen till hjärtat av Värmland. Här finner ni en av Sveriges mest omtyckta bröllopansläggningar.

Välkommen till en av landets mest unika herrgårdar när det stundar bröllop eller fest. I härliga Värmland finns Dömle Herrgård Spa & Resort, anläggningen som i många år har fått vara delaktiga i många brudpars drömbröllop. Det är just här drömmen slår in. Med vår egna kyrka, vackra strand, herrgårdspark, 66 hotellrum, festlokal, herrgårdssal och SPA garanterar vi en helt oförglömlig upplevelse av högsta klass. Vi hjälper er med allt. Både före, under, efter vigsel och fest.

LÄS MER

Moholms Herrgård

Bröllop & Fest på vackra Moholms Herrgård utanför Göteborg

FESTVÅNING FÖR BRÖLLOPSFEST OCH FESTMIDDAG Moholms Herrgård är omgivet av vatten och en stor och härlig park som ger en härlig inramning åt er fest. Att kunna ro till Herrgården där man möts upp av en stråkorkester är en upplevelse utöver det vanliga. Inför festen På herrgården har ni tillgång till fyra salonger och en stor entréhall på nedre plan. På andra våningen finns två matsalar i fil som kan ta upp till 120 gäster tillsammans.

LÄS MER

Hotel Ullinge

Romantiskt bröllop vid Södra Vixen

Sagolikt vackert beläget mitt i ett fantastiskt stycke Småland ligger Hotel Ullinge vid sjön Södra Vixens klara källvatten mellan Eksjö och Nässjö. Hotellets namn härstammar från grundaren Gösta von Porats två döttrar, Ulla och Inga. Deras gästfrihet bidrog till att skapa en plats för rekreation och harmoni. Än idag lever detta vidare och på vårt charmiga hotell möts ni av vårt personliga engagemang och en högklassig service.

LÄS MER

Åkerblads Hotell, Gästgiveri & Spa

Skräddarsydda bröllop, från idé till verklighet.

När den stora dagen närmar sig, bröllop eller fest av annat slag, så vill vi gärna vara med och göra denna dag speciell för er. Vad är vackrare än ett bröllop i Dalarna och Tällberg? Här hjälper vi gärna till med både stora och små arrangemang, allt för att det skall bli just så som ni drömt om. Varmt välkomna till Åkerblads i Tällberg!

LÄS MER

Hotel Mullsjö

Romantiskt bröllop i naturskön miljö

Låt Hotel Mullsjös vackra omgivning med närheten till sjö och skog rama in er bröllopsdag! Här finner ni atmosfären, lokalerna och kunskapen för att ordna ett klassiskt bröllop, från brudmarsch och bröllopsskål till en smakfull middag komponerad av våra skickliga kockar för att slutligen avslutas med fest och dans. För oss på Hotel Mullsjö är varje fest unik, och det är en ära att få vara med och planera er livs viktigaste dag.

LÄS MER
LÄS MER