Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
18 företag

Kläder för honom

Här finns företagen som är specialiserade på att hjälpa er oavsett om ni redan vet vad ni vill ha i snitt och material, eller ännu inte vet vad som finns på marknaden. Ska följet ha liknande kläder? Även det hittar ni här.
Företagskedja

Made to Measure by Brothers 7 företag

Plagg som sitter optimalt och matchar din personlighet

På Brothers erbjuder vi vår Made To Measure-tjänst där du har möjligheten att skapa din personliga bröllopsklädsel. Måttad efter din kropp och utformad efter dina egna önskemål. Hos oss ger vi dig möjligheten att måttsy din Kostym, Smoking, Kavaj samt Skjorta eller Rock (utvalda butiker) till din bröllopsdag! Våra experter tar dina mått och guidar dig genom dina olika val. Resultatet blir plagg som sitter optimalt och matchar din personlighet. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dig!

Götrich

Skräddarsytt

Skrädderitraditionen i familjen Götrich går tillbaka ända till 1730 och vi har varit ett av Sveriges mest profilerade herrskrädderier i århundraden. Våra arkiv sträcker sig tillbaka till 1800-talet och inkluderar kungligheter, adel, politiker, affärsmän och kulturella frontfigurer.

LÄS MER

House of Steens Herrkläder

House of Steems. Kostym - Frack - Smoking

STEENS HERRMODE är ett familjeföretag som ända sedan starten 1932 sålt och hyrt ut förstklassiga högtidskläder till män som värdesätter kvalité och tradition. Idag kan vi erbjuda Skandinaviens största urval av frack och smoking. Vi för även jaquetter och kostymer samt ett mycket brett sortiment av alla tillbehör som högtidskläderna kräver.

LÄS MER

Rob & Co / Gothenburg Clothier AB

Måttsydda kostymer och skjortor - Matcha bruden med rätt färg och perfekt passform

Vi på Rob & Co må ha en liten herrekipering i hjärtat av Göteborg, men med det största utbudet och bästa passformen. Vi syr upp brudgummens plagg från grunden enligt era preferenser och smak.

LÄS MER