Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
15 företag

Kläder för honom

Här finns företagen som är specialiserade på att hjälpa er oavsett om ni redan vet vad ni vill ha i snitt och material, eller ännu inte vet vad som finns på marknaden. Ska följet ha liknande kläder? Även det hittar ni här.
Företagskedja

Made to Measure by Brothers 7 företag

Plagg som sitter optimalt och matchar din personlighet

På Brothers erbjuder vi vår Made To Measure-tjänst där du har möjligheten att skapa din personliga bröllopsklädsel. Måttad efter din kropp och utformad efter dina egna önskemål. Hos oss ger vi dig möjligheten att måttsy din Kostym, Smoking, Kavaj samt Skjorta eller Rock (utvalda butiker) till din bröllopsdag! Våra experter tar dina mått och guidar dig genom dina olika val. Resultatet blir plagg som sitter optimalt och matchar din personlighet. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dig!

Rob & Co / Gothenburg Clothier AB

Måttsydda kostymer och skjortor - Matcha bruden med rätt färg och perfekt passform

Vi på Rob & Co må ha en liten herrekipering i hjärtat av Göteborg, men med det största utbudet och bästa passformen. Vi syr upp brudgummens plagg från grunden enligt era preferenser och smak.

LÄS MER

House Of Steens

House Of Steens

Nu har vi öppnat House of Steens med nya ägare i nyrenoverade lokaler på samma adress med både uthyrning och försäljning. Vi för samman det nya och det klassiska. Vi är glada att yngste sonen till Helge Steen som startade Steens på 30 talet är med oss i detta. Välkomna!

LÄS MER