Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
36 företag

Kläder för henne

Här finns företagen som är specialiserade på att hjälpa er oavsett om ni redan vet vad ni vill ha i snitt och material, eller ännu inte vet vad som finns på marknaden. Ska följet ha liknande kläder? Även det hittar ni här.

Damskräddare Andersson & Lidström

Varmt välkommen till oss!

Vi designar och syr Din brudklänning, genom att ge Dig kompetent rådgivning, personlig unik design med individuell tillverkning. Vi vill att Du ska känna dig trygg, vacker och lycklig på Din stora dag. Tillsammans med Dig skapar vi Din drömklänning! Vill Du istället gifta Dig i Din mormors brudklänning så hjälper vi Dig naturligtvis att bli lika vacker i den.

  • 0733004137
  • Stenhamra

LÄS MER

Wedding Castle

Välkommen till Wedding Castle, Stockholms största urval av bröllop & festklänningar!

Wedding Castle är en butik som ligger i Hjärtat av Barkarby nya staden och som erbjuder dig som brud inför din stora dag ett stort val av klänningar. Hos oss hittar du allt du behöver för ditt bröllop. Vi har underkläder. Matchande smycken, väskor, glittrande hår accessoarer bland annat tiara, slöjor i olika modeller och längder. Vi har har över 20 års erfarenheter i branschen! Mvh Helen & gänget =)

LÄS MER