Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
46 företag

Kläder för henne

Här finns företagen som är specialiserade på att hjälpa er oavsett om ni redan vet vad ni vill ha i snitt och material, eller ännu inte vet vad som finns på marknaden. Ska följet ha liknande kläder? Även det hittar ni här.
Företagskedja

Bröllopsbruket 5 företag

Sveriges största aktör inom hållbart brudmode

Bröllopsbruket finns på fem olika orter i Sverige och erbjuder ett brett sortiment av moderna second hand brudklänningar i nyskick ihop med en hel del nya brudklänningar.broll

Wedding Castle

Välkommen till Wedding Castle, Stockholms största urval av bröllop & festklänningar!

Wedding Castle är en butik som ligger i Hjärtat av Barkarby nya staden och som erbjuder dig som brud inför din stora dag ett stort val av klänningar. Hos oss hittar du allt du behöver för ditt bröllop. Vi har underkläder. Matchande smycken, väskor, glittrande hår accessoarer bland annat tiara, slöjor i olika modeller och längder. Vi har har över 20 års erfarenheter i branschen! Mvh Helen & gänget =)

LÄS MER

The Dress Tribe

The Dress Tribe x Wild at Heart Bridal Pop Up

The Dress Tribe x Wild at Heart Bridal | 20 november - 20 december | Drottninggatan 54, Göteborg Scandinavia's new fashion-forward bridal destination

Ruths

Välkommen till Ruths

Välkommen till Ruths Västerås äldsta bröllopsbutik Vi är Västerås äldsta bröllopsbutik och specialiserar oss på just bröllop och festkläder till dam, herr och barn. Vi har ett stort utbud av klänningar till bröllop, bal och fest som vi endast säljer. Vi har dessutom enklare klänningar i både långa och korta modeller som passar om man exempelvis är gäst vid ett bröllop eller annat festligt tillfälle.

LÄS MER

Damskräddare Andersson & Lidström

Varmt välkommen till oss!

Vi designar och syr Din brudklänning, genom att ge Dig kompetent rådgivning, personlig unik design med individuell tillverkning. Vi vill att Du ska känna dig trygg, vacker och lycklig på Din stora dag. Tillsammans med Dig skapar vi Din drömklänning! Vill Du istället gifta Dig i Din mormors brudklänning så hjälper vi Dig naturligtvis att bli lika vacker i den.

  • 0733004137
  • Stenhamra

LÄS MER