Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
36 företag

Underhållning

Musik vid vigseln, mottagningen och på kvällen – dessa företag kan erbjuda allt från skönsång och harpa till DJ:s och levande musikband, och det går att hitta lösningar för alla budgetar. Högtalarsystem, rökmaskiner, discoljus och liknande hittar ni under ”Ljud och ljus”.

DJ Choco Canel /Coco Transistor Event

DJ Choco Canel/Coco Transistor Event – bästa valet till bröllopsfesten!

Välkomna! Jag heter Sandra Bergman Bellqvist aka DJ Choco Canel och är en välrenommerad DJ baserad i Stockholm som driver företaget Coco Transistor Event AB! Min heltidssysselsättning är sedan snart 20 år tillbaka att hjälpa mina kunder att skapa oförglömliga evenemang, jag sätter alltid kundens unika behov i fokus och skräddarsyr musik och underhållning efter era önskemål!

LÄS MER

Isaac And The Soul Company

Isaac And The Soul Company är Sveriges tyngsta upplevelse för exklusiva bröllop.

Vi är ett premium band som hjälper er att skapa det ultimata bröllopet. Vi arrangerar vigseln, framför mingelmusik till fördrink, gör musiknedslag under middagen och självklart leverans av ett eller två set efter middagen som lyfter festlokalen från stommarna.

Gigtec

Vi hjälper er fixa ert bröllop!

Oavsett om ni vill ha en helhetslösning eller bara hjälp med vissa delar av ert bröllop, så finns vi här för er. Vi erbjuder en bröllopskoordinator som hjälper till med allt från planering till lokal, Ljud & Ljus, DJ's, hjälp med dekoration, fotografer och mycket mer. Det är ni som bestämmer vilka moment ni vill avlastas på. Det är nI som bestämmer hur mycket hjälp ni vill ha. Välkommen att kontakta oss!

LÄS MER

Loud Event

Brakfest med rätt bröllopsmusik!

Letar ni efter en DJ som får bröllopsfesten att lyfta? Våra DJ’s spelar låtarna som får dina gäster att gå loss på dansgolvet. Vi hjälper ett 100 tal bröllopspar varje sommar med DJ samt ljud och ljus till festen. Hos oss är processen från bokning till utförande lika viktig, och vi finns till förfogande för alla Era önskemål. Tveka inte att kontakta oss!

LÄS MER

Kockum Event

Vi skräddarsyr & arrangerar ditt bröllop!

Vi jobbar med er bröllopspar för att förgylla er stora dag och göra den oförglömlig. Ihop med er utformar vi den tillsammans där vårt stöd genom hela processen modifieras efter er och era behov. Vi följer er gärna från början till slut, förbereder inför gästernas ankomst, och serverar både under mingel, middag, samt även i baren till kvällens slut. Vi ser såklart också till att ni känner er trygga hela vägen och att upplevelsen blir något att minnas, både för er och era gäster.

LÄS MER