Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
19 företag

Presenter

En önskelista där ni uttrycker vad ni önskar er, och faktiskt kanske behöver, är fint och något gästerna uppskattar, så att de inte kommer med fel gåva. Kanske vill ni själva tacka för hjälp med planering eller annat eller ge gästerna en goodiebag med ett minne från er underbara dag. Här hittar ni alla lösningar.
Företagskedja

Smycka 52 företag

Vi älskar smycken och klockor och vill vi att känslan av omtanke ska finnas kvar länge

Genom vår mix av kompetens, rätt varumärken, personlig service och genuin hantverkskunskap, har vi samma filosofi: att hjälpa dig att hitta personliga smycken och klockor för varje tillfälle i livet. Vi arbetar för att vara branschens mest intressanta och hållbara livsstilskoncept. Med vårt eget svensktillverkade varumärke Classic vågar vi påstå att vi är experter på förlovnings- och vigselringar. Men du kan också välja att designa din egen unika ring. Många butiker har egen guldsmed på plats.

Företagskedja

Hallbergs Guld 38 företag

Sedan 1860

Hallbergs Guld är en välkänd smyckeskedja med 35 moderna butiker runt om i Sverige. Under ledorden kvalitet, kunskap och service har vi sedan starten 1860 hjälpt tusentals människor att hitta den perfekta förlovningsringen, vigselringen eller bröllopsgåvan. Hos oss finner du ett brett sortiment av förlovnings- och vigselringar, samt andra klassiska och moderiktiga smycken och presentartiklar.

Raymond Weil

RAYMOND WEIL

Det hela startade 1976, mitt i industrikrisens tid, när Raymond Weil bestämde sig för att starta sitt eget företag baserat på sin vision hur Schweiziskt urmakeri skulle vara och en ambition att bringa en ny dimension till branschen. Raymond Weils produkter blev omedelbart rosade av klockentusiaster. Bosatt i Schweiz, utforskade grundaren till RAYMOND WEIL Europa och hela världen för att bygga upp ett internationellt nätverk.

LÄS MER

Quod Studio

Minns er bröllopsdag om och om igen med personliga doftminnen från QUOD

Nu finns möjligheten att koppla en doft till er stora dag för att minnas vigsel, vackra bröllopstal och att vakna upp med sin älskade. Quod doftljus är en perfekt gåva till bröllopspar, toastmasters/toastmadames, bröllopsgäster men också som morgongåva. Handla från vår webbshop och ange koden WEDSLY så får ni 20% rabatt.

Hellströms Guld

Hellströms Guld, Sveriges största utbud av vigsel & förlovningsringar

HELLSTRÖMS GULD – EN VÄLKÄND GULDSMED I STOCKHOLM UTSEDD TILL ÅRETS GULDSMEDSBUTIK 2008. STORT SORTIMENT – ALLT FRÅN DEN LILLA GÅVAN TILL DET EXKLUSIVA GULDSMYCKET. ÄVEN TILLVERKNING I EGEN ATELJÉ.

LÄS MER

Vigselbutiken - Nordens största urval av ringar

Nordens största urval av vigsel & förlovningsringar online

Affärsidén bakom vigselbutiken.se är att på ett tryggt och smidigt sätt sälja förlovning och vigselringar eller andra högtidsringar via e-handel till ett lägre pris än i butik. Ringarna på vigselbutiken.se kommer från Sveriges och Tysklands största leverantörer. Välj bland 3 000 ringmodeller och kombinera det med gravyr still och typ av guld, så att du får din unika ring.

LÄS MER

Upplevelse.com

Ge bort en upplevelse som bröllopspresent - ett minne för livet.

Upplevelse.com erbjuder upplevelsepresenter av högsta kvalitet. Vad är svårare än att hitta på en bröllopspresent till ett par som redan har allt? Nu är det lättare än någonsin med en av våra fina upplevelsegåvor, en present som alltid uppskattas.

LÄS MER

HONN Fine Jewelry

Free quotation and free offer to make either a 3D design or a hand drawn of your idea.

As a diamond wholesaler, we have the best price and different quality of the diamond/gemstone, it is easy to give our customers an idea and save the budget.

LÄS MER