Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
27 företag

Presenter

En önskelista där ni uttrycker vad ni önskar er, och faktiskt kanske behöver, är fint och något gästerna uppskattar, så att de inte kommer med fel gåva. Kanske vill ni själva tacka för hjälp med planering eller annat eller ge gästerna en goodiebag med ett minne från er underbara dag. Här hittar ni alla lösningar.
Företagskedja

Smycka 52 företag

Vi älskar smycken och klockor och vill vi att känslan av omtanke ska finnas kvar länge

Genom vår mix av kompetens, rätt varumärken, personlig service och genuin hantverkskunskap, har vi samma filosofi: att hjälpa dig att hitta personliga smycken och klockor för varje tillfälle i livet. Vi arbetar för att vara branschens mest intressanta och hållbara livsstilskoncept. Med vårt eget svensktillverkade varumärke Classic vågar vi påstå att vi är experter på förlovnings- och vigselringar. Men du kan också välja att designa din egen unika ring. Många butiker har egen guldsmed på plats.

Företagskedja

Hallbergs Guld 38 företag

Sedan 1860

Hallbergs Guld är en välkänd smyckeskedja med 35 moderna butiker runt om i Sverige. Under ledorden kvalitet, kunskap och service har vi sedan starten 1860 hjälpt tusentals människor att hitta den perfekta förlovningsringen, vigselringen eller bröllopsgåvan. Hos oss finner du ett brett sortiment av förlovnings- och vigselringar, samt andra klassiska och moderiktiga smycken och presentartiklar.

Guldhuset

Välkommen till Guldhuset

BRÖLLOPSRINGAR AV ÄDLA METALLER Våra bröllopsringar, förlovningsringar och vigselringar finns i 9k, 14k och 18k guld samt i Platina,Palladium silver, titan och stål. Ta er tid och titta runt i vår butik, vi kan nästan garantera att ni hittar passande guldringar eller andra vackra kvalitetssmycken som passar just er. Om ni handlar för 1000 Kr eller mer så är det både fraktfritt och INGEN administrationsavgift!

LÄS MER

Vigselbutiken - Nordens största urval av ringar

Nordens största urval av vigsel & förlovningsringar online

Affärsidén bakom vigselbutiken.se är att på ett tryggt och smidigt sätt sälja förlovning och vigselringar eller andra högtidsringar via e-handel till ett lägre pris än i butik. Ringarna på vigselbutiken.se kommer från Sveriges och Tysklands största leverantörer. Välj bland 3 000 ringmodeller och kombinera det med gravyr still och typ av guld, så att du får din unika ring.

LÄS MER

HONN Engagement rings and Wedding rings

Free quotation and free offer to make either a 3D design or a hand drawn of your idea.

As a diamond wholesaler, we have the best price and different quality of the diamond/gemstone, it is easy to give our customers an idea and save the budget.

LÄS MER

Forget me not

Låt preservera brudbuketten eller andra vackra små ting du vill bevara för evigt!

Vi ordnar så ni kan ha kvar minnena från er stora dag! Vi har en helt ny och unik produkt, där vi tar individuella blommor från er bröllopsbukett och preserverar era blommor i en 3D ljudhållare, i botten på en hög vas, även olika berlocker ni sedan har era blommor i för alltid. Detta kan vara den unika och personliga bröllopsgåvan utöver det vanliga. Ni kan tända ett ljus och bara sätta er ner och njuta och tänka tillbaka på er stora dag!

LÄS MER

Quod Studio

Minns er bröllopsdag om och om igen med personliga doftminnen från QUOD

Nu finns möjligheten att koppla en doft till er stora dag för att minnas vigsel, vackra bröllopstal och att vakna upp med sin älskade. Quod doftljus är en perfekt gåva till bröllopspar, toastmasters/toastmadames, bröllopsgäster men också som morgongåva. Handla från vår webbshop och ange koden WEDSLY så får ni 20% rabatt.

Upplevelse.com

Ge bort en upplevelse som bröllopspresent - ett minne för livet.

Upplevelse.com erbjuder upplevelsepresenter av högsta kvalitet. Vad är svårare än att hitta på en bröllopspresent till ett par som redan har allt? Nu är det lättare än någonsin med en av våra fina upplevelsegåvor, en present som alltid uppskattas.

LÄS MER

Stjärnringen Since 1919 - Från Gemma

Smycket där diamanten växer över tid.

Sedan 1919 Gemma AB startades av Farfar Eric 1919 tillsammans med en kompanjon. Eric var den förste i Sverige att importera pärlor från Japan, på bilden syns Eric, bilden är tagen på vårat kontor den 13 juli 1936. Med på bilden finns en av våra leverantörer som vi använder än i dag, detta borgar för att vi står oss väl vad gäller kvalitet till bra priser.

LÄS MER

Hellströms Guld

Hellströms Guld, Sveriges största utbud av vigsel & förlovningsringar

HELLSTRÖMS GULD – EN VÄLKÄND GULDSMED I STOCKHOLM UTSEDD TILL ÅRETS GULDSMEDSBUTIK 2008. STORT SORTIMENT – ALLT FRÅN DEN LILLA GÅVAN TILL DET EXKLUSIVA GULDSMYCKET. ÄVEN TILLVERKNING I EGEN ATELJÉ.

LÄS MER