Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
24 företag

Catering

Ni har ordnat platsen för bröllopsmiddagen och vill ha maten lagad och levererad av proffs. Be om menyförslag, berätta vad ni har tänkt er (glöm inte att meddela om det finns allergier och andra matrestriktioner) och låt flera av Wedslys vänner skicka förslag till er som ni kan välja mellan.

Vagntastic Events

VÄLKOMMEN TILL VÅR MOBILA VINTAGE-BAR

Den här lilla pärlan kommer att bli festens huvudattraktion. En plats där dina gäster vill mingla och ha roligt. Du hittar ingen annan bar som denna i Stockholmsområdet. Eftersom varje evenemang är unikt finns det inte en lösning som passar alla. Istället skräddarsyr vi varje tillställning efter dina behov. Kontakta oss för mer information.

En Trappa Ner Festlokal

VÄLKOMNA TILL STOCKHOLMSBIT CATERING & EVENT / FESTLOKAL EN TRAPPA NER

Skippa dyra mellanhänder och hör av er direkt till oss! Vi finns här för dig som behöver hjälp med allt från events, catering, festlokal, underhållning och temadekor. Ni hittar vår event och festlokal En Trappa Ner med unik miljö mitt i Stockholm city, ett stenkast ifrån Adolf Fredriks kyrka med hotell och vandrarhem runt knuten. T-bana Hötorget, Rådmansgatan eller Centralen. Boka en visning där ni får uppleva stämningen under våra valv anno 1800 på plats.

LÄS MER

Högsbo Meeting Point

Välkommen till Ljusgården, Högsbo/Göteborg!

Vare sig du önskar ett stort eller litet intimt Bröllop så är Ljusgården på Högsbo det rätta valet. På Ljusgården finns det gott om utrymme att duka för middag upp till 120 personer. Vi ger dig möjligheten att göra allt själv alternativt står vi för hela arrangemanget, du bestämmer.

LÄS MER

Kockum Event

Vi skräddarsyr & arrangerar ditt bröllop!

Vi jobbar med er bröllopspar för att förgylla er stora dag och göra den oförglömlig. Ihop med er utformar vi den tillsammans där vårt stöd genom hela processen modifieras efter er och era behov. Vi följer er gärna från början till slut, förbereder inför gästernas ankomst, och serverar både under mingel, middag, samt även i baren till kvällens slut. Vi ser såklart också till att ni känner er trygga hela vägen och att upplevelsen blir något att minnas, både för er och era gäster.

Eriksbergs Festvåning

Har ni en dröm så hjälper vi er att förverkliga den!

Vi vet att ert bröllop är en av de viktigaste händelserna i ert liv och det kanske är därför vi har fått förtroendet att anordna så många. Vårt team hjälper er i bröllopsdjungeln från dag ett med att skräddarsy upplägget till just er dag, med allt från val av festlokal, meny, bröllopstårta, dekor, blommor, ljud, ljus och underhållning m.m. Vi har gjort det mesta när det kommer till bröllop och har ett brett nätverk med noga utvalda leverantörer. kontakta oss så berättar vi mer!

LÄS MER