Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
21 företag

Catering

Ni har ordnat platsen för bröllopsmiddagen och vill ha maten lagad och levererad av proffs. Be om menyförslag, berätta vad ni har tänkt er (glöm inte att meddela om det finns allergier och andra matrestriktioner) och låt flera av Wedslys vänner skicka förslag till er som ni kan välja mellan.

I Nöd och Lust

I Nöd och Lust - koordinerar och arrangerar helhetslösningar och skräddarsydda (Lyx)bröllop.

Är ni ute efter något personligt och magiskt? Anlita I Nöd och Lust för en stressfri och oförglömlig resa. Bespara er tiden och låt oss ta hand om er stora dag. Med en bred erfarenhet inom bröllop och events och ett professionellt team levererar vi er drömbröllop. Under flera års tid har vi lyckats att sätta prägel på vårt sätt att dekorera och koordinera bröllop i Västra Götaland och bröllop utomlands. Tveka inte att kontakta oss, vi levererar!

Eriksbergs Festvåning

Har ni en dröm så hjälper vi er att förverkliga den!

Vi vet att ert bröllop är en av de viktigaste händelserna i ert liv och det kanske är därför vi har fått förtroendet att anordna så många. Vårt team hjälper er i bröllopsdjungeln från dag ett med att skräddarsy upplägget till just er dag, med allt från val av festlokal, meny, bröllopstårta, dekor, blommor, ljud, ljus och underhållning m.m. Vi har gjort det mesta när det kommer till bröllop och har ett brett nätverk med noga utvalda leverantörer. kontakta oss så berättar vi mer!

LÄS MER