Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
6 företag

Skönhetsbehandlingar

Dagen när ni kommer vilja vara som allra vackrast närmar sig.. Vissa behandlingar påbörjas månader innan bröllopet, andra gör man några dagar innan. Har ni aldrig kostat på er en behandling tidigare så är det dags nu. Lyxa till det, kanske tillsammans med bästa vännen?

Clinic Divine

Våra hudterapeuter har förberett bröllopspar och dess gäster att skina sedan 2006.

På den stora dagen vet vi hur viktigt det är att du är den bästa version av dig. Vi får din hy att skina, dina ben att vara silkeslena och dina ögon att framhävas. Clinic Divine har med 5 salonger utspritt i Stockholm, Göteborg och Malmö över 20 000 kunder. ´Flest i Sverige! Chansa inte när du vill göra dig fin inför bröllopet. Kom till Clinic Divine.

LÄS MER

Amandakliniken

Amandakliniken är din specialist på botox och fillerbehandlingar med naturligt resultat.

"Jag vill bara se pigg och fräsch ut", "Det ska inte synas att jag gjort en behandling", "Det ska se naturligt ut". Stämmer det in på dig? Amandakliniken hjälper dig att framhäva det bästa hos dig inför den stora dagen. Med små väl valda behandlingar kan du återskapa, förbättra och förstärka dina naturliga drag men ändå behålla det som är du.

LÄS MER