Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
52 företag

Slott och herrgårdar

Ett kungligt sagobröllop på ett slott eller en herrgård kan bli en vacker och stilfull inramning till er stora dag, och det behöver inte bli så dyrt som det låter. Många gånger kan det vara ett mer ekonomiskt alternativ eftersom slott och herrgårdar ibland erbjuder en helhetslösning med övernattning, mat med mera.

Château du Grand Val. – Hyr ditt eget slott i Bretagne, Frankrike. Vi hjälper er gärna med ert bröllop!

HYR DITT EGET SLOTT I FRANKRIKE, BRETAGNE Gå in och se alla filmer och bilder på www.grandval.nu

FEST & BRÖLLOP I FRANKRIKE, BRETAGNE Att lova varandra evig kärlek är stort, speciellt och personligt. Den känslan har många lyckliga par upplevt på Grand Val. Ett eget charmigt slott, ett litet kapell, festernas festsal, grönskande ängar, park och dammar. Samt fantastisk festmat och dryck. Välkomna att ha ert bröllop i Bretagne, Frankrike.

  • +46 705532620
  • www.grandval.nu
  • Combourg Frankrike

LÄS MER

Dömle Herrgård Spa & Resort

Välkommen till hjärtat av Värmland. Här finner ni en av Sveriges mest omtyckta bröllopansläggningar.

Välkommen till en av landets mest unika herrgårdar när det stundar bröllop eller fest. I härliga Värmland finns Dömle Herrgård Spa & Resort, anläggningen som i många år har fått vara delaktiga i många brudpars drömbröllop. Det är just här drömmen slår in. Med vår egna kyrka, vackra strand, herrgårdspark, 66 hotellrum, festlokal, herrgårdssal och SPA garanterar vi en helt oförglömlig upplevelse av högsta klass. Vi hjälper er med allt. Både före, under, efter vigsel och fest.

LÄS MER

Elfviks Herrgård

BRÖLLOP PÅ ELFVIKS HERRGÅRD -Lidingö

Bröllop på Elfviks Herrgård är en blandning av dåtidens vackra arkitektur från svunna epoker, blandat med dagens moderna bekvämligheter . Vi tar emot bröllopssällskap på upp till 120 gäster inomhus, i tält på terrassen eller på gräsmattan nedanför herrgården mot vattnet går det att vara många fler. Vi har även rum för intimare middagar för mindre sällskap. Vad sägs om vigsel på vår terrass eller i vårt båthus med utsikt över Stockholms inlopp och middag i herrgårdens matsal.

LÄS MER

Fjelldalens Slott

Varmt välkommen till Fjelldalens Slott!

Varmt välkommen till Fjelldalens Slott! Här kan Ni bo i vacker slottsmiljö alldeles för Er själva. Endast ett sällskap åt gången tillåts, enbart för att göra Er vistelse här så personlig och minnesvärd som möjligt! Ni disponerar alla salonger precis som Ni vill, antingen för Ert företags ledningsgruppsmöte eller social samvaro. Kontakta oss för mer info. Tel: 035-480 80 Mobil: 070 - 6075933 Email: dag@fjelldalen.se

LÄS MER

Moholms Herrgård

Bröllop & Fest på vackra Moholms Herrgård utanför Göteborg

FESTVÅNING FÖR BRÖLLOPSFEST OCH FESTMIDDAG Moholms Herrgård är omgivet av vatten och en stor och härlig park som ger en härlig inramning åt er fest. Att kunna ro till Herrgården där man möts upp av en stråkorkester är en upplevelse utöver det vanliga. Inför festen På herrgården har ni tillgång till fyra salonger och en stor entréhall på nedre plan. På andra våningen finns två matsalar i fil som kan ta upp till 120 gäster tillsammans.

LÄS MER

Fredensborgs Herrgård

Bröllop på Fredensborgs Herrgård

Bjud dina gäster till herrgårdens varma och levande miljö med den omgivande vackra parken som inramning. Fredensborgs Herrgård, Vimmerby, Småland är en fantastisk plats för bröllop och andra festarrangemang. Vi vet hur man gör högtidsstunden till ett minne för livet och möjligheterna är många och att göra festen personlig och minnesvärd för alla deltagare. Vi arrangerar bröllopsfester under årets alla månader och beroende på vilken säsong Ni önskar boka, presenterar vi gärna våra möjligheter

LÄS MER

Hjelmsborg AB

En unik oas intill Hjälmsjön i nordvästra Skåne! Välkommen innanför murarna till Hjelmsjöborg.

En stor park vid en stilla sjö omringad av en kullerstensmur, två unika festlokaler, tre torn i olika stilar, fyra passionerade syskon och en fem meter hög Rhododendron. Den perfekta platsen för ett privat och unikt bröllop. Vi erbjuder flera olika bröllopspaket för både Agronomet (upp till 150 personer) och borgen (upp till 50 personer) samt utomhusvigsel i parken intill vackra Hjälmsjön. Oavsett om ni vill ha ett litet intimt bröllop eller ett storslaget med extra allt så hjälper vi er.

LÄS MER

Fredriksborg Hotell och Fästning

Fredriksborg Hotell och Fästning - historiskt, unikt och idylliskt med skärgårdens vackraste utsikt.

Fredriksborg Hotell och Fästning ligger vid Oxdjupet på norra Värmdö, ca 40min med bil eller en drygt timme med båt från Sthlm. Ni ges kostnadsfri exklusivitet till hotellet och hela det 5 hektar stora området vid bröllop. Byggnadsminnesmärkta hotellbyggnader från 1700-tal, bröllopstält, orangeri, bryggor, trädgård och den mäktiga fästningen för fest och dans beläget på en unikt vacker plats med Skärgårdens bästa utsikt, ger en oförglömlig inramning till bröllopet.

LÄS MER

Hotel Mullsjö

Romantiskt bröllop i naturskön miljö

Låt Hotel Mullsjös vackra omgivning med närheten till sjö och skog rama in er bröllopsdag! Här finner ni atmosfären, lokalerna och kunskapen för att ordna ett klassiskt bröllop, från brudmarsch och bröllopsskål till en smakfull middag komponerad av våra skickliga kockar för att slutligen avslutas med fest och dans. För oss på Hotel Mullsjö är varje fest unik, och det är en ära att få vara med och planera er livs viktigaste dag.

LÄS MER

Hotel Ullinge

Romantiskt bröllop vid Södra Vixen

Sagolikt vackert beläget mitt i ett fantastiskt stycke Småland ligger Hotel Ullinge vid sjön Södra Vixens klara källvatten mellan Eksjö och Nässjö. Hotellets namn härstammar från grundaren Gösta von Porats två döttrar, Ulla och Inga. Deras gästfrihet bidrog till att skapa en plats för rekreation och harmoni. Än idag lever detta vidare och på vårt charmiga hotell möts ni av vårt personliga engagemang och en högklassig service.

LÄS MER