Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
36 företag

Slott och herrgårdar

Ett kungligt sagobröllop på ett slott eller en herrgård kan bli en vacker och stilfull inramning till er stora dag, och det behöver inte bli så dyrt som det låter. Många gånger kan det vara ett mer ekonomiskt alternativ eftersom slott och herrgårdar ibland erbjuder en helhetslösning med övernattning, mat med mera.

Château du Grand Val - Hyr ditt egna slott i Frankrike

HYR DITT EGET SLOTT I FRANKRIKE, BRETAGNE Gå in och se alla filmer och bilder på www.grandval.nu

SAGOBRÖLLOP I ETT SLOTT I VACKRA BRETAGNE Slottet Château du Grand Val i Bretagne vid Frankrikes mest spännande kust erbjuder en förförisk miljö, ljuvlig utsikt och grönskande ängar. Här finns fransk romantik när den är som allra bäst. Går du i giftastankar är Grand Val den perfekta miljön för era mest minnesvärda dagar. Ett eget charmigt slott med ett litet kapell, festernas festsal, park och dammar. Samt fantastisk festmat och dryck och svenska ägare som tar hand om dig. Välkomna

LÄS MER

Dömle Herrgård Spa & Resort

Välkommen till hjärtat av Värmland. Här finner ni en av Sveriges mest omtyckta bröllopansläggningar.

Välkommen till en av landets mest unika herrgårdar när det stundar bröllop eller fest. I härliga Värmland finns Dömle Herrgård Spa & Resort, anläggningen som i många år har fått vara delaktiga i många brudpars drömbröllop. Det är just här drömmen slår in. Med vår egna kyrka, vackra strand, herrgårdspark, 66 hotellrum, festlokal, herrgårdssal och SPA garanterar vi en helt oförglömlig upplevelse av högsta klass. Vi hjälper er med allt. Både före, under, efter vigsel och fest.

LÄS MER

Moholms Herrgård

FESTVÅNING FÖR BRÖLLOPSFEST OCH FESTMIDDAG

Moholms Herrgård är omgivet av vatten och en stor och härlig park som ger en härlig inramning åt er fest. Att kunna ro till Herrgården där man möts upp av en stråkorkester är en upplevelse utöver det vanliga.

LÄS MER