Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
91 företag

Smycken

På den stora dagen kan det vara roligt att bära speciella, utvalda smycken, klocka, manschettknappar, örhängen, armband eller en vacker tiara. Här hittar ni företagen som specialiserat sig på det lilla extra.
Företagskedja

Smycka 52 företag

Vi älskar smycken och klockor och vill vi att känslan av omtanke ska finnas kvar länge

Genom vår mix av kompetens, rätt varumärken, personlig service och genuin hantverkskunskap, har vi samma filosofi: att hjälpa dig att hitta personliga smycken och klockor för varje tillfälle i livet. Vi arbetar för att vara branschens mest intressanta och hållbara livsstilskoncept. Med vårt eget svensktillverkade varumärke Classic vågar vi påstå att vi är experter på förlovnings- och vigselringar. Men du kan också välja att designa din egen unika ring. Många butiker har egen guldsmed på plats.

Företagskedja

Guldfynd 114 företag

Erbjuder bland annat förlovningsringar, vigselringar, diamantringar, örhängen, halsband och armband.

Guldfynd är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken. Sortimentet utgörs av smycken i guld och silver samt bijouterier, klockor och presentartiklar som komplement. Idag finns Guldfynd på ett 70-tal orter över hela Sverige med 112 butiker varav 4 franchisebutiker samt e-handel.

Företagskedja

Albrekts Guld 41 företag

När du vill göra en bra affär!

Vi på Albrekts vill vi att alla ska kunna hitta den perfekta förlovnings- eller vigselringen, utan att det ska behöva kosta skjortan. Vi är en av landets ledande guldsmedskedjor och vi erbjuder ett välutvecklat sortiment av diamant-, guld- och silversmycken, samt ett stort utbud av presentartiklar, pärlor, bijouterier, matsilver och klockor. Allt naturligtvis köpt direkt från tillverkarna! Det innebär att vi kan hålla nere kostnaderna, och i slutändan erbjuda en lägre prislapp.

Företagskedja

Hallbergs Guld 38 företag

Sedan 1860

Hallbergs Guld är en välkänd smyckeskedja med 35 moderna butiker runt om i Sverige. Under ledorden kvalitet, kunskap och service har vi sedan starten 1860 hjälpt tusentals människor att hitta den perfekta förlovningsringen, vigselringen eller bröllopsgåvan. Hos oss finner du ett brett sortiment av förlovnings- och vigselringar, samt andra klassiska och moderiktiga smycken och presentartiklar.

Hovjuvelerare Gunnar Fahlström

Handtillverkade vigselringar & smycken med personlig känsla!

Hovjuvelerare Gunnar Fahlström erbjuder dig som kund ett av Sveriges finaste sortiment av förlovningsringar, vigselringar & övriga smycken, allt från egen ateljé. Sedan öppningsåret 1930 till i dag kan vi erbjuda handtillverkade smycken och reparationer. Välkommen att boka tid för konsultation i vår ateljé - ett personligt möte!

LÄS MER

Guldhuset

Välkommen till Guldhuset

BRÖLLOPSRINGAR AV ÄDLA METALLER Våra bröllopsringar, förlovningsringar och vigselringar finns i 9k, 14k och 18k guld samt i Platina,Palladium silver, titan och stål. Ta er tid och titta runt i vår butik, vi kan nästan garantera att ni hittar passande guldringar eller andra vackra kvalitetssmycken som passar just er. Om ni handlar för 1000 Kr eller mer så är det både fraktfritt och INGEN administrationsavgift!

LÄS MER

Au3 Goldsmiths

Härliga Keto Meadow smycken!

Keto Meadow valdes i Finland till årets vackraste ring 2017. Se hela kollektionen runt den underbara ringen och bli kär!

LÄS MER

Vigselbutiken - Nordens största urval av ringar

Nordens största urval av vigsel & förlovningsringar online

Affärsidén bakom vigselbutiken.se är att på ett tryggt och smidigt sätt sälja förlovning och vigselringar eller andra högtidsringar via e-handel till ett lägre pris än i butik. Ringarna på vigselbutiken.se kommer från Sveriges och Tysklands största leverantörer. Välj bland 3 000 ringmodeller och kombinera det med gravyr still och typ av guld, så att du får din unika ring.

LÄS MER

Schalins Of Sweden

Svensktillverkade ringar för förlovning, vigsel, fest och vardag

Vi har sedan starten 1944 växt till att bli en av Nordens ledande ringtillverkare. Vår strävan efter att ständigt utvecklas både hantverksmässigt och digitalt har gett oss möjligheten att visa våra ringar hos ca 600 återförsäljare utspridda över hela Sverige. Vi hoppas att ni kan hitta era drömringar bland vårt sortiment på nästan 1000 ringar. Om inte drömringen går att hitta direkt hjälper våra återförsäljare till att designa nya ringar i vår 3D-konfigurator RingTailor.

Guldsmederna Karin & Sören

Välkommen till oss, Guldsmederna Karin & Sören. Vi ser fram emot att få tillverka era drömringar.

VIGSELRINGAR I vår ateljé tillverkar vi vigselringar efter era önskemål, med största omsorg och högsta kvalitet. Välkomna in och låt oss inspirera och vägleda er till vackra unika ringar. SMYCKEN Vi har ett stort urval av ädelstenar och pärlor av alla de slag som vi gärna tillverkar smycken av till dig. Saknar vi något du önskar ordnar vi fram det.

LÄS MER