Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
14 företag

Transporter

Limousine, sportbil, elegant veteranbil, häst och vagn eller helikopter... Vilket är ert val? Kanske behöver gästerna transporteras i buss eller båt? Välj transportalternativen som passar just era behov.

Sweden Limousine Service

Gör entré med stil - boka en av våra exklusiva limousiner med privatchaufför

Vill ni ankomma till bröllopet på ett exklusivt, iögonfallande sätt? Vi kör er mer än gärna i någon av våra limousiner. (Nu pratar vi alltså inte om stretchlimousiner á la Las Vegas, utan om smakfullt lyxiga Bentleys och Mercedes Maybachs.) Våra professionella privatchaufförer kommer att göra allt för att ta hand om er på er stora dag, och vi ser fram emot att höra från er!

Kockum Event

Vi skräddarsyr & arrangerar ditt bröllop!

Vi jobbar med er bröllopspar för att förgylla er stora dag och göra den oförglömlig. Ihop med er utformar vi den tillsammans där vårt stöd genom hela processen modifieras efter er och era behov. Vi följer er gärna från början till slut, förbereder inför gästernas ankomst, och serverar både under mingel, middag, samt även i baren till kvällens slut. Vi ser såklart också till att ni känner er trygga hela vägen och att upplevelsen blir något att minnas, både för er och era gäster.

LIMOUSINE I HELSINGBORG

HYRA LIMOUSINE I HELSINGBORG VÄLKOMMEN TILL LIMO HELSINGBORG!

HYRA LIMOUSINE I HELSINGBORG VÄLKOMMEN TILL LIMO HELSINGBORG! Limo Helsingborg erbjuder limousinetransport av första klass i hela södra Sverige. Ska du ha bröllop eller gå på bal? Kanske företagsevent, födelsedagsfest eller möhippa? Sätt guldkant på din tillställning med vår lyxiga limousineservice. Vi stoltserar med bl.a. Sveriges längsta Lincoln Town-limo med en längd på 11,5 meter, fullt utrustad med 3 barer, ljuseffekter och musikanläggning med Spotify. En minst sagt minnesvärd upplevelse!

Aclass Limousine Stockholm

Kvinnlig Chaufför - En lite mindre personlig Limousine firma med hjärtat på det rätta stället!

Efter snart 30 år som jag arbetat med Limousine har jag Annelie en god erfarenhet vad som gäller en så stor dag som er bröllopsdag. Erbjuder er service med en ödmjuk personlighet & respekt. Ett minne som ni ska bära med er resten av ert liv.

LÄS MER