Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
15 företag

Transporter

Limousine, sportbil, elegant veteranbil, häst och vagn eller helikopter... Vilket är ert val? Kanske behöver gästerna transporteras i buss eller båt? Välj transportalternativen som passar just era behov.

Kockum Event

Vi skräddarsyr & arrangerar ditt bröllop!

Vi jobbar med er bröllopspar för att förgylla er stora dag och göra den oförglömlig. Ihop med er utformar vi den tillsammans där vårt stöd genom hela processen modifieras efter er och era behov. Vi följer er gärna från början till slut, förbereder inför gästernas ankomst, och serverar både under mingel, middag, samt även i baren till kvällens slut. Vi ser såklart också till att ni känner er trygga hela vägen och att upplevelsen blir något att minnas, både för er och era gäster.

Sweden Limousine Service

Gör entré med stil - boka en av våra exklusiva limousiner med privatchaufför

Vill ni ankomma till bröllopet på ett exklusivt, iögonfallande sätt? Vi kör er mer än gärna i någon av våra limousiner. (Nu pratar vi alltså inte om stretchlimousiner á la Las Vegas, utan om smakfullt lyxiga Bentleys och Mercedes Maybachs.) Våra professionella privatchaufförer kommer att göra allt för att ta hand om er på er stora dag, och vi ser fram emot att höra från er!

Limokungen

Dröm Inte, Upplev!

en av de största upplevelserna i ert liv är det väl självklart att ni ska anlända med något som ni kommer minnas hela livet. Vi hjälper dig/er att hitta en seriös transportör för just ert ändamål

LÄS MER

Aclass Limousine Stockholm

Kvinnlig Chaufför - En lite mindre personlig Limousine firma med hjärtat på det rätta stället!

Efter snart 30 år som jag arbetat med Limousine har jag Annelie en god erfarenhet vad som gäller en så stor dag som er bröllopsdag. Erbjuder er service med en ödmjuk personlighet & respekt. Ett minne som ni ska bära med er resten av ert liv.

LÄS MER