Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
7 företag

Stylister

Låt gärna en expert hjälpa er med er unika look till bröllopet – ni kommer garanterat att få inspirerande förslag på teman, färger och annat och upptäcka accessoarer och möjligheter som ni kanske inte redan tänkt på.

Minna Elisa

Bilder & Inspo --> MinnaElisa.se

KEEP YOUR BEST MEMORIES FOREVER Jag har skapat, fotograferat och stylat i nästan hela mitt liv, – det är livet jag lever och det är mitt drömjobb. Att få vara med och skapa något som ger den där känslan, och att sen fotografera och föreviga ögonblicket som bevarar minnet.

The Dress Tribe

The Dress Tribe x Wild at Heart Bridal Pop Up

The Dress Tribe x Wild at Heart Bridal | 20 november - 20 december | Drottninggatan 54, Göteborg Scandinavia's new fashion-forward bridal destination

Wedding By Moalee AB

Wedding By Moalee – för en tryggare och mer stressfri planering och arrangering.

Med över 20 års erfarenhet från resebranschen & utbildad bröllopskoordinator via Bröllopsakademin slog Wedding By Moalee upp sina dörrar 2016. Vi hjälper er med de bitar kring ert bröllop som ni inte vill, orkar eller känner ni klarar av. Vår fokus är destinationsbröllop men vi åtar oss givetvis även bröllop hemma i Sverige. Kontakta oss idag för mer information så berättar vi mer hur vi jobbar och hur vi kan hjälpa just er komma vidare i er planering.

LÄS MER

Kockum Event

Vi skräddarsyr & arrangerar ditt bröllop!

Vi jobbar med er bröllopspar för att förgylla er stora dag och göra den oförglömlig. Ihop med er utformar vi den tillsammans där vårt stöd genom hela processen modifieras efter er och era behov. Vi följer er gärna från början till slut, förbereder inför gästernas ankomst, och serverar både under mingel, middag, samt även i baren till kvällens slut. Vi ser såklart också till att ni känner er trygga hela vägen och att upplevelsen blir något att minnas, både för er och era gäster.

STYLISA, Stylist & Konsult

ALLA BRÖLLOP ÄR LIKA VIKTIGA.

Ibland vill man ha en helt ny look inför bröllopet. Kanske man har fastnat i tankeprocessen? Eller så har man helt enkelt inte tid att springa på stan. Då ringer man STYLISA! Jag har alltid gett stiltips till vänner och bekanta ända sedan jag var på resande fot som modell i Paris, New York och Tokyo tills idag när livet är i Sveriges modemecka, Stockholm, där projekten innefattar stora TV-produktioner, kändisar och modereportage.

Mia Angeli Bei - My Beautiful Angels

Mia Angeli Bei - My Beautiful Angels: Makeup-artist och hårstyling för din stora dag!

Hej mitt namn är Mia Van Staden. Jag började jobba som makeup-artist och hårstylist i Sydafrika och har nu mångårig erfarenhet i branschen, och har jobbat med kunder runt om i hela världen. Nu har jag mitt säte i Stockholm men fortsätter att jobba väldigt lösningsorienterat och uppdrag även utanför stockholmområdet är för mig av intresse.

LÄS MER