Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
258 företag

Vigselringar

Ringen ska ni bära varje dag i resten av era liv, så välj ringar som ni aldrig tröttnar på. Oavsett budget, välj material och design efter tycke och smak. Vet ni redan vad ni vill ha? Be gärna om andra förslag också så att ni inte missar något.
Företagskedja

Guldfynd 114 företag

Erbjuder bland annat förlovningsringar, vigselringar, diamantringar, örhängen, halsband och armband.

Guldfynd är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken. Sortimentet utgörs av smycken i guld och silver samt bijouterier, klockor och presentartiklar som komplement. Idag finns Guldfynd på ett 70-tal orter över hela Sverige med 112 butiker varav 4 franchisebutiker samt e-handel.

SMEDERNA LANTZ

Välkommen till Smederna Lantz

Familjeföretaget Smederna Lantz drivs av guldsmedsmästare Gunilla Lantz som tagit över verksamheten efter sin far Roland Lantz. Allt sedan smedjan nyöppnades år 1959 har butiken och verkstaden varit belägen på Nybrogatan 63 på Östermalm i Stockholm där Gunilla formger smycken i guld, platina och silver. Tillverkningen sker på plats i verkstaden tillsammans guldsmedsmästare Peter Forsman.

LÄS MER

Mervi Guldsmed

Välkommen till min butik och ateljé för ett personligt möte! Mervi Guldsmed sedan 2006.

Min erfarenhet och kunskap kan hjälpa dig för att du ska bli nöjd med din ring, även i framtiden! Här i butiken kan du se provmodeller på vigsel och förlovningsringar som jag sedan tillverkar på beställning efter dina önskemål och budget. Ger förslag på god kvalitet och hållbar design som passar dig. Allt guld är 100% återvunnet guld och konfliktfria diamanter. Arbetar även med dina gamla smycken såsom omarbetningar eller till något helt nytt smycke!

  • 0709-371653
  • Stockholm

LÄS MER

GULDSMEDJAN I UMEÅ

Vi, Guldsmedjan i Umeå, erbjuder er att tillsammans med oss skapa ringar helt efter era önskemål.

Vi, Guldsmedjan i Umeå, erbjuder ett stort sortiment av ringar ur egen kollektion som tillverkas i vår verkstad. Där tillverkas även många ringar där designen arbetats fram i samarbete med kunden. Vi använder endast återvunnet guld. Vi är specialiserade på att återbruka dina ärvda smycken av guld och ädelstenar. När ni köper en vigselring hos oss ingår alltid gravyr, samt puts av förlovningsringar i priset. Ni får också alltid en försäkring med värderingsintyg.

LÄS MER

Guldhuset

Välkommen till Guldhuset

BRÖLLOPSRINGAR AV ÄDLA METALLER Våra bröllopsringar, förlovningsringar och vigselringar finns i 9k, 14k och 18k guld samt i Platina,Palladium silver, titan och stål. Ta er tid och titta runt i vår butik, vi kan nästan garantera att ni hittar passande guldringar eller andra vackra kvalitetssmycken som passar just er. Om ni handlar för 1000 Kr eller mer så är det både fraktfritt och INGEN administrationsavgift!

LÄS MER

Swepol / 3D Gold

Nordens ledande inom vigsel & förlovningsringar

Swepol har tillverkat vigselringar sedan 1994 och är idag en av Polens ledande producenter. Under svensk ledning och ägarskap har företaget under denna tid växt till en modern produktion där vi kombinerar traditionellt guldsmedshantverk med den senaste datoriserade CNC maskintekniken. Idag levererar vi ringar till bl.a. Danmark, Polen, Sverige, Tjeckien och Tyskland.

LÄS MER

Guldsmedjan Ag/Au Design

Handgjort just för dig!

Hos oss träffar du inte en säljare utan möter en guldsmed. Vi skapar tillsammans med er smycken efter era önskemål och budget. Vi arbetar bara med återvunnet guld och handlar ädelstenar som är godkända enligt Kimberlyprocessen.

LÄS MER

HONN Engagement rings and Wedding rings

Free quotation and free offer to make either a 3D design or a hand drawn of your idea.

As a diamond wholesaler, we have the best price and different quality of the diamond/gemstone, it is easy to give our customers an idea and save the budget.

LÄS MER

Schalins Of Sweden

Svensktillverkade ringar för förlovning, vigsel, fest och vardag

Vi har sedan starten 1944 växt till att bli en av Nordens ledande ringtillverkare. Vår strävan efter att ständigt utvecklas både hantverksmässigt och digitalt har gett oss möjligheten att visa våra ringar hos ca 600 återförsäljare utspridda över hela Sverige. Vi hoppas att ni kan hitta era drömringar bland vårt sortiment på nästan 1000 ringar. Om inte drömringen går att hitta direkt hjälper våra återförsäljare till att designa nya ringar i vår 3D-konfigurator RingTailor.

Stjärnringen Since 1919 - Från Gemma

Smycket där diamanten växer över tid.

Sedan 1919 Gemma AB startades av Farfar Eric 1919 tillsammans med en kompanjon. Eric var den förste i Sverige att importera pärlor från Japan, på bilden syns Eric, bilden är tagen på vårat kontor den 13 juli 1936. Med på bilden finns en av våra leverantörer som vi använder än i dag, detta borgar för att vi står oss väl vad gäller kvalitet till bra priser.

LÄS MER