Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
6 företag

Drycker

Bröllop är ett minne för livet – se till att drycken blir det också. I Wedsly finns producenter och leverantörer som hjälper er hitta era dryckesfavoriter, med och utan alkohol, att skåla med på bröllopsfesten och alla kommande bröllopsdagar.

Oddbird

Alkoholbefriade kvalitetsviner

Viner i världsklass från dom främsta vingårdarna i Frankrike och Italien, gjort på traditionellt sätt och lagrat i upp till 12 månader. Vinet är sedan varsamt befriat från alkohol med en patenterad metod som bevarar vinets naturliga karaktär. För de som vill erbjuda en hållbar och inkluderande fest och servera det absolut bästa även till de som gillar vin men vill dricka alkoholfritt.

LÄS MER

Din Vinguide

En champagneresa alla kan följa med på

Dryckesskribenten Fredrik Schelins bok ”Champagne 49 miljoner bubblor i en flaska” är en hyllning till en av hans första och största passioner – mousserande vin i allmänhet och champagne i synnerhet. Fredriks mission är att tvätta bort snobbstämpeln kring drycken och visa att extraordinära bubblor finns i alla prisklasser och för alla smaker och är något som vi alla har rätt att njuta av – gärna till mat och allra helst till vårt nordiska kök.

GTS Konferens och Festvåning

Drömmer ni om ett Bröllop i en unik sekelskiftesvåning?

Då är ni mer än välkomna till oss på Erik Dahlbergsgatans festvåning som ligger centralt i Göteborg. I vår vackra matsal serveras det god mat tillagad utifrån omtanke och omsorg. Till matsalen hör även två lounger och ett bibliotek, ett underbar lokal för ett Bröllop. En minnesvärd måltid kan antingen bestämmas av Er själva eller komponeras ihop av våra erfarna kockar, vilket kommer vara pricken över i:et och gör ert Bröllop oförglömligt. Festvåningen tar upp till 100 gäster.

LÄS MER

Béret Scandinavia AB

Prisvinnande Alkoholfria premium viner! Vi ser till att skräddarsy rätt sorter till er meny.

Le Petit Béret är Frankrikes bäst säljande alkoholfria viner. Våra drycker är alkoholfria under hela tillverkningsprocessen. Trestjärniga Guide Michelin restaurangen La Vague Dòr serverar våra viner. Till ert bröllop har vi franska sommelier mästaren Dominique Laporte som matchar vinerna till er meny. Vi har 9 olika sorter vilket gör att vi täcker hela bröllopet med allt från fördrink till förrätt, varmrätt, dessert.Ekologisk 0,0% Öl här 31 mars! Välkomna!

LÄS MER

KONN Sweden AB

Vi hjälper er med det bästa inom alkoholfri dryck

Under ditt bröllop kommer det med största säkerhet gäster som inte kan eller vill dricka alkohol. Vi hjälper er och ser till att deras upplevelse av dryck i kombination med mat blir den absolut bästa och något de aldrig kommer glömma.