Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
8 företag

Makeup-artister

Dagen då ni vill vara era vackraste jag! Satsa på en proffsig och fantastisk makeup som förstärker skönheten och som håller hela dagen. Kanske ska även brudgummen och följet piffas? Boka tid redan nu. Ska ni gifta er på annan plats än där ni bor, börja undersöka vem som har tid och kan hjälpa till.

Minna Elisa

Bilder & Inspo --> MinnaElisa.se

KEEP YOUR BEST MEMORIES FOREVER Jag har skapat, fotograferat och stylat i nästan hela mitt liv, – det är livet jag lever och det är mitt drömjobb. Att få vara med och skapa något som ger den där känslan, och att sen fotografera och föreviga ögonblicket som bevarar minnet.

Salong VITA

Välkommen till Salong VITA. Let us spoil you!

På VITA hittar ni ett stort team med några av Stockholms absoluta toppstylister. Vi är otroligt stolta över att ha den lokalt kända bröllopsexperten Michel Louis i vårt team. Med många års erfarenhet i branschen har han stylat många stora profiler och kungligheter. Michel levererar såväl de senaste trenderna som de mest klassiska formerna. På VITA hittar ni även flera frisörer med högsta kompetens inom bröllop, färg och klippteknik.

LÄS MER

Mia Angeli Bei - My Beautiful Angels

Mia Angeli Bei - My Beautiful Angels: Makeup-artist och hårstyling för din stora dag!

Hej mitt namn är Mia Van Staden. Jag började jobba som makeup-artist och hårstylist i Sydafrika och har nu mångårig erfarenhet i branschen, och har jobbat med kunder runt om i hela världen. Nu har jag mitt säte i Stockholm men fortsätter att jobba väldigt lösningsorienterat och uppdrag även utanför stockholmområdet är för mig av intresse.

LÄS MER