Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
6 företag

Feststylister

Är ni ute efter perfektion in i minsta detalj? Ta hjälp av ett proffs. Här hittar ni bröllopsstylister och visuella bröllopsplanerare som hjälper er att skapa och hålla den röda tråden genom hela ert bröllop.

Melody Flowers

Med kunskap, kvalité och hjärta hjälper vi er till ett blomstrande bröllop!

Vi på Melody Flowers skapar magi utifrån hur ni är som brudpar, era önskemål, stil och budget. 2019 designade vi över 100st unika bröllop. Detta gör att vi har lätt att anpassa buketter och arrangemang efter just ert behov. Under en konsultation går vi igenom delarna till bröllopet och tittar då också på andra viktiga detaljer så som brudklänning, lokal och övriga detaljer för att få en vacker helhet genom hela bröllopet.

LÄS MER

Wedding By Moalee AB

Wedding By Moalee – för en tryggare och mer stressfri planering och arrangering.

Med över 20 års erfarenhet från resebranschen & utbildad bröllopskoordinator via Bröllopsakademin slog Wedding By Moalee upp sina dörrar 2016. Vi hjälper er med de bitar kring ert bröllop som ni inte vill, orkar eller känner ni klarar av. Vår fokus är destinationsbröllop men vi åtar oss givetvis även bröllop hemma i Sverige. Kontakta oss idag för mer information så berättar vi mer hur vi jobbar och hur vi kan hjälpa just er komma vidare i er planering.

LÄS MER

Lis Festplanering

Lisfest är bröllopssamordnaren och festfixaren du behöver! Vi hjälper dig att ordna din fest!

Som festfixare är målet alltid att göra alla nöjda så de kan känna ett lugn och njuta utav tillställningen. När du lämnar allt ansvar hos en skicklig festarrangör så kan du lita på att medarbetarna är professionellt samordnade, tillsammans ser vi till att allt går som önskat!

LÄS MER

Final Touch Event AB

Känslan bor i detaljerna

Vi är den perfekta sammarbetsparten för bröllopet, festen, kickoffen, dop nyårsfesten eller födelsedagsfesten. Vi erbjuder en unik helhetslösning med vintageporslin, antika möbler, tidstypiska glas och dekor. Plocka delar eller välj hela konceptet. Vi har även erfarna projektledare som tillsammans med er skräddarsyr efter era önskemål

LÄS MER