Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
12 företag

Morgongåva

Historiskt var detta gåvan från mannen till kvinnan för att trygga hustruns eventuella änkedom. Idag gifter vi oss som vi vill och med vem vi vill och därför kan vem som helst av er – eller varför inte båda – ge varandra en morgongåva. Det kan vara ett vackert smycke eller föremål eller en annorlunda upplevelse. Bara fantasin sätter gränserna.
Företagskedja

Guldfynd 114 företag

Erbjuder bland annat förlovningsringar, vigselringar, diamantringar, örhängen, halsband och armband.

Guldfynd är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken. Sortimentet utgörs av smycken i guld och silver samt bijouterier, klockor och presentartiklar som komplement. Idag finns Guldfynd på ett 70-tal orter över hela Sverige med 112 butiker varav 4 franchisebutiker samt e-handel.

Nybro Antik

Antika smycken, juveler och ädelstenar är vår passion

Välkommen till Nybro Antik & Juveler AB. Vi är ett företag som har specialiserat sig på antikviteter, antika smycken, moderna juveler och ädelstenar. Med många års erfarenhet, flera utbildningar och utmärkelser inom gemmologi (läran om ädelstenar och pärlor), då kan man lita på att vi kan vår sak. Alltid gemmolog och guldsmed på plats i butiken. Vi köper, säljer, omarbetar och gör nytillverkningar av guld och juvelsarbeten efter kundens önskemål. Välkomna in!

LÄS MER

Hellströms Guld

Hellströms Guld, Sveriges största utbud av vigsel & förlovningsringar

HELLSTRÖMS GULD – EN VÄLKÄND GULDSMED I STOCKHOLM UTSEDD TILL ÅRETS GULDSMEDSBUTIK 2008. STORT SORTIMENT – ALLT FRÅN DEN LILLA GÅVAN TILL DET EXKLUSIVA GULDSMYCKET. ÄVEN TILLVERKNING I EGEN ATELJÉ.

LÄS MER

Affiner

Vi gör verklighet av just din drömring!

Vet du precis hur din ring ska se ut eller är det svårt att veta vad du ska välja? Oavsett vad, hjälper vi dig gärna att ta fram just det du vill ha och trivs med. Vi utgår från just din budget, din smak och guidar dig rätt. Vi tillverkar alla smycken efter kundens beställning, vilket möjliggör en skräddarsydd design och håller nere dyra lagerkostnader. Det gör att vi kan erbjuda smycken av toppkvalitet, men till bra priser!

Raymond Weil

RAYMOND WEIL

Det hela startade 1976, mitt i industrikrisens tid, när Raymond Weil bestämde sig för att starta sitt eget företag baserat på sin vision hur Schweiziskt urmakeri skulle vara och en ambition att bringa en ny dimension till branschen. Raymond Weils produkter blev omedelbart rosade av klockentusiaster. Bosatt i Schweiz, utforskade grundaren till RAYMOND WEIL Europa och hela världen för att bygga upp ett internationellt nätverk.

LÄS MER

Love Beyond Time

HOW TO REMEMBER YOUR LOVE

This is where your beautiful story begins… You’re getting married, and you know you never want to forget this moment as long as you live. Whatever makes your story special and unique, I’ll be with you to capture the magic.

LÄS MER

Quod Studio

Minns er bröllopsdag om och om igen med personliga doftminnen från QUOD

Nu finns möjligheten att koppla en doft till er stora dag för att minnas vigsel, vackra bröllopstal och att vakna upp med sin älskade. Quod doftljus är en perfekt gåva till bröllopspar, toastmasters/toastmadames, bröllopsgäster men också som morgongåva. Handla från vår webbshop och ange koden WEDSLY så får ni 20% rabatt.