Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
5 företag

Tält

Det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga tält. Här säkrar ni det ni inte kan råda över – alltså vädret – så att det inte förstör festen. Med ett tält från en bra leverantör kan ni slappna av och festen kommer bli fantastisk även om vädret inte är med er.

Frans August

Fantastiska tältbröllop!

Vi älskar tält, men vi är även väl medvetna om att det finns förutfattade meningar om vad tält innebär. Låt dig inte luras – våra partytält är något utöver det vanliga. Vi har olika partytält att välja mellan, både topptält och sektionstält som sedan kan utrustas med en rad olika tillbehör. Klicka gärna på bilderna ovanför för hitta inspiration till ditt bröllop, företagsevenemang eller 50-årsfest.

LÄS MER

Gigtec

Vi hjälper er fixa ert bröllop!

Oavsett om ni vill ha en helhetslösning eller bara hjälp med vissa delar av ert bröllop, så finns vi här för er. Vi erbjuder en bröllopskoordinator som hjälper till med allt från planering till lokal, Ljud & Ljus, DJ's, hjälp med dekoration, fotografer och mycket mer. Det är ni som bestämmer vilka moment ni vill avlastas på. Det är nI som bestämmer hur mycket hjälp ni vill ha. Välkommen att kontakta oss!

LÄS MER

Julab Event AB

Julab Event är ett av sydöstra Sveriges största uthyrningsföretag av tält, möbler och porslin!

Hos oss på Julab Event kan du hyra möbler, porslin och dekorationer till ert bröllop! Vi kan även erbjuda olika partytält och serveringspersonal så ni kan njuta av er stora dag. Julab Event har erfarenhet i eventbranschen sedan 2004 och vi delar gärna med oss av vår kunskap! Välkommen Katarina & Fredrik

LÄS MER

Kockum Event

Vi skräddarsyr & arrangerar ditt bröllop!

Vi jobbar med er bröllopspar för att förgylla er stora dag och göra den oförglömlig. Ihop med er utformar vi den tillsammans där vårt stöd genom hela processen modifieras efter er och era behov. Vi följer er gärna från början till slut, förbereder inför gästernas ankomst, och serverar både under mingel, middag, samt även i baren till kvällens slut. Vi ser såklart också till att ni känner er trygga hela vägen och att upplevelsen blir något att minnas, både för er och era gäster.