Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
26 företag

Videografer

Fler och fler par väljer att föreviga sin bröllopsdag med en film. Här i Wedsly hittar du filmfotograferna/videograferna som fångar magin och paketerar den så att ni både ni och kommande generationer kan njuta av den.

Kockum Event

Vi skräddarsyr & arrangerar ditt bröllop!

Vi jobbar med er bröllopspar för att förgylla er stora dag och göra den oförglömlig. Ihop med er utformar vi den tillsammans där vårt stöd genom hela processen modifieras efter er och era behov. Vi följer er gärna från början till slut, förbereder inför gästernas ankomst, och serverar både under mingel, middag, samt även i baren till kvällens slut. Vi ser såklart också till att ni känner er trygga hela vägen och att upplevelsen blir något att minnas, både för er och era gäster.

Mickael Tannus Photography - Bröllopsfoto med känsla

Äkthet, känsla och själ.

Inga påtvingade leenden. Inga konstiga poseringar. Om det regnar, blåser eller är kallt så visar vi det. ER bröllopsdag för att minnas som den verkligen var. Endast då blir det ärligt och verkligen vackert.

LÄS MER

David Sahlberg

Genom rörlig media kommer vi så nära vi kan att återuppleva ett ögonblick

Det blir mer och mer efterfrågningar till det rörliga inom bröllop idag. Genom det rörliga kommer vi närmare vad som faktiskt hände, lägg därtill musik, levande ljud och någon som jobbar med film. Mitt mål är att fånga allt så naturligt som möjligt, hitta det äkta och genuina. Jag kommer vara med er från morgonkvisten till slutdans, mer om mig, mitt bröllopspaket och ett paketpris med professionell film och- fotograf hittar ni nedanför.

LÄS MER

Hanna Keiser

Er bröllopsdag är någonting alldeles särskilt och den är värd att förevigas

Ni har er stora dag framför er. En dag med oändlig kärlek, värme och skratt med de mest betydelsefulla människorna i ert liv. En dag som ni planerat och som ni nu förtjänar att få njuta av. Jag kommer finnas vid er sida och fånga er på ett naturligt och genuint sätt. Jag vill fånga den härliga känslan som ni kände i just den stunden och alla smådetaljer som ni lagt så många tankar kring. Oavsett vart i världen ni gifter er så kommer jag till er, för er dag är värd att förevigas.

Karl Sahlin

Karl Sahlin - Videograf

Jag jobbar huvudsakligen med film i konstnärlig bemärkelse. Min vision är att skapa något unikt som säger mer än en vanlig bild. Ett bröllop är ett minne och bästa sättet att återuppleva det är genom film.

LÄS MER

BröllopsVideograf

Alla ska ha råd med videografi & fotografi på deras bröllop !

It doesn't matter where you're from, what colour you are or what religion you are. Because love is all that matters !

LÄS MER