Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
13 företag

Fotoaktiviteter

Vill ni ha roliga aktiviteter för gästerna under bröllopsfesten? Här hittar ni olika fotolösningar som fotoautomater, fotospeglar, gifomater och instagramprinters.

Fotograf Johan Pehrson

Fotograf Johan Pehrson - Fångar ögonblicken med rätt känsla i bilderna.

Bland det viktigaste från bröllopet måste väll ändå vara bilderna som ni sen har med er genom livet. Att senare kunna plocka fram och minnas er stora dag. Jag ser uppdraget som brudparets bröllopsfotograf som väldigt ärofyllt och ger alltid 100%. Jag fångar de fina ögonblicken och försöker alltid få så naturliga och avslappnade bilder som möjligt.

LÄS MER

Hanna Keiser

Er bröllopsdag är någonting alldeles särskilt och den är värd att förevigas

Ni har er stora dag framför er. En dag med oändlig kärlek, värme och skratt med de mest betydelsefulla människorna i ert liv. En dag som ni planerat och som ni nu förtjänar att få njuta av. Jag kommer finnas vid er sida och fånga er på ett naturligt och genuint sätt. Jag vill fånga den härliga känslan som ni kände i just den stunden och alla smådetaljer som ni lagt så många tankar kring. Oavsett vart i världen ni gifter er så kommer jag till er, för er dag är värd att förevigas.

Armand Dommer Fotograf

Armand Dommers tar bilder som överträffar dina förväntningar.

Armand Dommer arbetar som frilansfotograf och har flera års erfarenhet av fotografering med främst redaktionellt material såsom mode och omslag. modell- porträttfotografering, reklamfotografering, eventfotografering, produktfotografering och fotografering för speciella ändamål såsom bröllop och portfoliobilder.

LÄS MER

2 Brides Photography

Er kärlek, min kreativa vision!

Jag tror på minnen och betydelsefulla ögonblick och alla de där små oförglömliga sakerna som händer däremellan. Jag dansar för länge, skrattar för mycket och har mer än bara en bra historia att berätta. Mina bröllopspar gillar mig för att jag vet hur man knyter en fluga, men litar på mig för att jag vet att förtroende tjänas, och jag arbetar som stenhårt för att förtjäna det. Framför allt , jag älskar ärligt och passionerat det jag gör. xo, Isabelle | 2 Brides Photography

LÄS MER

John Hellström

Ert bröllop blir värt att minnas!

Härliga bröllopfotografier är ingen tillfällighet. Som landslagsfotograf vet jag att bra fotografier, konst för hemmet och bröllopsalbum med er unika berättelse är så mycket mer än att bara trycka på en kameraknapp. Undvik dom vanligaste orsakerna till stress under bröllopsdagen genom coachning och välj hur ni vill föreviga er stora dag. Boka en kostnadsfri träff, där vi går igenom ert bröllop och ser över de olika möjligheterna ni har att minnas det!

LÄS MER

Bröllopsfotograf Daniel Rix

Ni är värda att återuppleva Ert bröllop på bästa sätt! !!ERBJUDANDE!! 13.800Kr i Rabatt!

Idag är det en dag närmre Er stora Dag! Att fånga känslan mellan Er, Familj och Vänner kommer göra Era fotografier unika & speciella. Efter 17 år som Bröllopsfotograf kommer Ni känna Er trygga och avslappnade med min erfarenhet. Ser fram emot att föreviga Er stora Dag! //Daniel Rix

LÄS MER

Edin Sandic

När du vill ha fina bilder på dem du älskar mest i världen!

Fotografering handlar om att skapa bilder som möjliggör att man kan återuppleva glädjen och känslorna flera gånger om. Det är en stor ära och förmån att få vara en del av det.