Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
12 företag

Ljud och ljus

Förhöj feststämningen med riktigt bra ljud och ljus! Här hittar ni allt ni behöver för att musiken och ljussättningen ska hålla toppklass under bröllopsfesten.

RK Event

Vi hjälper er fixa ert bröllop!

Oavsett om ni vill ha en helhetslösning eller bara hjälp med vissa delar av ert bröllop, så finns vi här för er. Vi erbjuder en bröllopskoordinator som hjälper till med allt från planering till lokal, Ljud & Ljus, DJ's, hjälp med dekoration, fotografer och mycket mer. Det är ni som bestämmer vilka moment ni vill avlastas på. Det är nI som bestämmer hur mycket hjälp ni vill ha. Välkommen att kontakta oss!

LÄS MER

I Nöd och Lust

I Nöd och Lust - koordinerar och arrangerar helhetslösningar och skräddarsydda (Lyx)bröllop.

Är ni ute efter något personligt och magiskt? Anlita I Nöd och Lust för en stressfri och oförglömlig resa. Bespara er tiden och låt oss ta hand om er stora dag. Med en bred erfarenhet inom bröllop och events och ett professionellt team levererar vi er drömbröllop. Under flera års tid har vi lyckats att sätta prägel på vårt sätt att dekorera och koordinera bröllop i Västra Götaland och bröllop utomlands. Tveka inte att kontakta oss, vi levererar!

DJ Choco Canel /Coco Transistor Event

DJ Choco Canel – det bästa valet till bröllopsfesten!

Jag heter Sandra - Choco Canel - Bergman Bellqvist och är en välrenommerad DJ baserad i Stockholm som driver företaget Coco Transistor Event AB. Min heltidssysselsättning är sedan länge att spela på olika event, bröllop, fester, vernissager, etc, boka in underhållning till och arrangera event samt hyra ut all typ av ljud- och ljusteknik. Jag sätter alltid kundens unika behov i fokus och skräddarsyr musik och underhållning efter dessa! www.chococanel.com www.facebook.com/mschococanel/

LÄS MER