Wedsly.com använder cookies, bland annat för anonym statistik. Genom att acceptera cookies kan du vara med och göra vår webb bättre.
FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet NYHET! Inspiration Mode Tips Guider
Skapa konto Logga in
WEDSLYS
VÄNNER
12 företag

Ljud och ljus

Förhöj feststämningen med riktigt bra ljud och ljus! Här hittar ni allt ni behöver för att musiken och ljussättningen ska hålla toppklass under bröllopsfesten.

DJ Choco Canel /Coco Transistor Event

DJ Choco Canel/Coco Transistor Event – bästa valet till bröllopsfesten!

Välkomna! Jag heter Sandra Bergman Bellqvist aka DJ Choco Canel och är en välrenommerad DJ baserad i Stockholm som driver företaget Coco Transistor Event AB! Min heltidssysselsättning är sedan snart 20 år tillbaka att hjälpa mina kunder att skapa oförglömliga evenemang, jag sätter alltid kundens unika behov i fokus och skräddarsyr musik och underhållning efter era önskemål!

LÄS MER

Gigtec

Vi hjälper er fixa ert bröllop!

Oavsett om ni vill ha en helhetslösning eller bara hjälp med vissa delar av ert bröllop, så finns vi här för er. Vi erbjuder en bröllopskoordinator som hjälper till med allt från planering till lokal, Ljud & Ljus, DJ's, hjälp med dekoration, fotografer och mycket mer. Det är ni som bestämmer vilka moment ni vill avlastas på. Det är nI som bestämmer hur mycket hjälp ni vill ha. Välkommen att kontakta oss!

LÄS MER

Loud Event

Brakfest med rätt bröllopsmusik!

Letar ni efter en DJ som får bröllopsfesten att lyfta? Våra DJ’s spelar låtarna som får dina gäster att gå loss på dansgolvet. Vi hjälper ett 100 tal bröllopspar varje sommar med DJ samt ljud och ljus till festen. Hos oss är processen från bokning till utförande lika viktig, och vi finns till förfogande för alla Era önskemål. Tveka inte att kontakta oss!

LÄS MER
LÄS MER