4 relationspoddar ni inte får missa

Tips från Wedslys redaktör – Elsa Lindblad

Behöver ni en paus i bröllopsplaneringen? Unna er att koppla av en stund med en riktigt bra podcast i öronen. Här får ni tips på några av Wedslys relationsfavoriter!

1. Savage Lovecast

I Savage Lovecast ger Dan Savage råd och tips om sex och relationer till lyssnare som ringer in, på ett rakt och ofta väldigt underhållande sätt. Här lindas ingenting in, utan när någon beter sig dumt får de också höra det.

2. Modern Love

I Modern Love läser kända skådespelare upp sanna berättelser om kärlek, förlust och försoning. Podden är varm, vacker och det är inte sällan man blir rörd av essäerna.

3. Guys we f****d

Som titeln antyder går formatet främst ut på att de två komikerna Corinne Fisher och Krystyna Hutchinson intervjuar män som de haft sex med, även om andra gäster också förekommer. Podden är uttalat sexpositiv och jobbar aktivt med anti-slutshaming.

4. Where should we begin?

Den här podcasten låter oss dela riktiga pars svårigheter i en äkta terapisession med Esther Perel. Resultatet är en nära och intim podd som utforskar parrelationer på ett intressant och djuplodande sätt.