FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet
Skapa konto Logga in
Inspiration ♡ Mode ♡ Tips ♡ Guider – Allt för bröllopet
EdBlog
Foto: Vintage

Bra att veta om ni tänkt att flytta fram bröllopet eller festen

Ibland händer det saker som står utanför ens kontroll vilket gör att man vill, eller faktiskt måste, ändra sina bröllopsplaner. Som nu. Det oväntade dyker upp och det råder ovisshet både kring resande och publika sammankomster. Kanske ändrar man sig och vill ha en mindre ceremoni redan nu med få deltagare och en stor fest senare i sommar istället.

Men som Matthew McConaughey (ni vet han från “The Wedding Planner” med J-Lo) precis postade på sin Instagram: “Because every red light eventually turns green”. Wedsly håller med McConaughey och hoppas vi får grönt ljus snart, snart. Tills dess:

Börja med att flytta bröllopsdatumet

Ni som redan har konto i Wedsly kan ändra bröllopsdatum i Inställningar om ni precis påbörjat planeringen och ännu inte skickat ut ‘Save-the-date’ till de tilltänkta gästerna. Vill ni skapa konto och sätta igång er planering så gör ni det här »

Chatta med era leverantörer

Glöm inte era leverantörer och kommunicera eventuella ändringar så snart som möjligt. Använd chatt-funktionen i Wedsly eller ring dem direkt. Många bröllopsleverantörer som t.ex. fotografer och hårstylister är småföretagare och blir hårdast drabbade av sista-minuten avbokningar. Var snälla mot varandra. Avboka inte, boka om! Så länge ni kommunicerar och är flexibla gynnas både ni och leverantörerna. Vi gör det bästa av det här tillsammans!

Kommunicera eventuella ändringar med era gäster

Gör ett inlägg på er bröllopssida för att hålla gästerna ajour. När ni skapar en inbjudan eller meddelande postas det på er bröllopssida och når alla gästerna i gästlistan via det automatiska mejl som skickas ut. Detta sker varje gång förutsatt att ni lagt in gästens mejladress.

Såhär gör ni 

Gå till Skapa inbjudan och välj sedan Meddelande. På samma sätt som ni har skickat ut save-the-date och inbjudan, kan ni skicka meddelande om ändringar eller uppdateringar till era gäster under "Skapa inbjudan-funktionen". Där kan de OSA, uppdatera sin sida och få tillgång till information om ert bröllop.

Håll utkik för mer tips och uppdateringar på instagram @wedslywedding

Ta hand om varandra!

Du kanske också gillar

Möt Wedslys vänner

Vi finns på Instagram

@wedslywedding