FÖRETAGSREGISTRET WEDSLYS VÄNNER Allt ni behöver till bröllopet
Skapa konto Logga in
Inspiration ♡ Mode ♡ Tips ♡ Guider – Allt för bröllopet
EdBlog
Juliana Aragon Photography

En stund att säga ja till

Vad är väl ett bröllop på hösten? Eller på vintern för den delen? Skapa era drömmar med inslag från de stundande årstiderna och välj ett tema – som symboliserar något bara ni vet om.

En våg av nytt

Hösten och den snart inkommande vintern är ett perfekt tillfälle för intimitet och avslappning. Årstider som bjuder in till stillhet, men också välkomnar familjen och släkten att samlas tillsammans i värme. 


Den friska luften kanske inte känns så frisk idag, med en pandemi hängandes i luften, dock så känner vi höstens briser leta sig fram under kläderna, i håret, och i våra andetag. Pryd tårtor, klänningar, bord, och mer med era favoritelement från hösten, eller vintern. Skapa en romantik, som ni och era gäster sent kommer att glömma! 


Sätt ett tema på ert bröllop

Gör det lilla extra och låt ett höstigt eller ett vintrigt tema genomsyra ert bröllop – kanske själva vigseln, eller endast festen om den blev inställd i år. Blicka ut genom fönstret, ta en promenad ihop och inspireras av färgerna ni ser. Kanske det tar fram speciella dofter och känslor, som ni vill minnas ert bröllop, eller bröllopsfest med? Många maträtter har skapats av den djupa höstjorden och det som finns tillgängligt under vintern. Vad finns att se och hitta hos er lokalt?

Blicka ut genom fönstret, ta en promenad ihop och inspireras av färgerna ni ser. Kanske det tar fram speciella dofter och känslor, som ni vill minnas ert bröllop, eller bröllopsfest med?


Torkade blommor är ett underbart komplement om man vill spara in på blomsterarrangemangen. Passa på att plocka vilda blommor, grenar, och blad, som är fina att pryda bänkar, altare, eller annat på. Ha i åtanke att det finns mycket som man kan skapa och bygga själv – hur kreativa vill ni vara med er dekor?


Ett tips är att skapa er egna moodboard för att visualisera tema och look för bröllopet. Kika in Wedslys egna Pinterest för mer inspiration om temabröllop!
 

Du kanske också gillar

Möt Wedslys vänner

Vi finns på Instagram

@wedslywedding