Guldiga julhälsningar

Julen är på ingång och vi vill samlas kring våra nära och kära, men i år är det är lättare sagt än gjort. Det blir ett annorlunda firande som knackar på dörren när vi funderar över världsläget och vad som ska serveras på julbordet. Vi tackar för det som har varit, sjunger ut det gångna året och smygvisslar in det nya, med en julklapp till alla underbara Wedsly-par!

En äkta Gold-jul

Det är en spänning som ligger i luften — och vi pratar inte om den uppenbara — utan den ljuva, varma och förväntansfulla tiden vi kallar för jul! Lagom till julfirandet, hoppas vi att vi kan lysa upp julgranen och julstjärnorna i fönstret lite extra. Sätt guldkant på planeringen under julfriden med Wedsly Gold – en smaskig julklapp till alla par som planerar sina bröllop i Wedsly! Kom på fötter igen till ljudet av era bröllopsdrömmar, dyk in i checklistan och se vad som är mest relevant för er att boka just nu.

Påminn er om kärleken

Julstämningen lägger sig som ett täcke över våra landskap, vare sig de fortfarande är gröna, eller om snön har lagt sig till rätta. Vad är ni extra tacksamma för just nu? Gör en fysisk checklista för saker ni är stolta och tacksamma över, håll fast vid den känslan och vet om att bröllopsplaneringen kan bli ert egna guldkorn!

Corona Christmas

Tja, som rubriken avslöjar så lever vi i tider med färre kramar, och en hel del annat som kan göra det svårt att blicka framåt. Törsten av närvaro släcks inte över en skärm och nu, mer än någonsin, längtar vi efter att få kramas med våra allra käraste. Trots saknad, så finns det mycket man kan göra för sig själv. Peppa er själva och värmen som bor inuti er! Ring de ni älskar och berätta vad de betyder för er — dela ett kärt minne, eller något annat roligt som bara ni vet om.

Förgyll planeringen med Wedsly Gold

Vi älskar julklkappar och vill att ni ska få chansen till att maxa hela er bröllopsplanering. Därför får alla Wedsly-par en uppgradering till vårt nya lyxiga planeringspaket för alla par – Wedsly Gold. Här kan ni fixa en snygg bröllopssajt där ni delar all bröllopsinfo med era gäster, och även samla information om gäster och deras preferenser. Vi tänkte att vi kan göra det ännu smartare, så nu kan ni också publicera en önskelista direkt i sajten, meddela era gäster, och få gåvorna ni önskar. Vill ni fixa en bättre bordsplacering, kan ni enkelt hämta kontakter från olika enheter och dessutom ta fram obegränsat antal versioner – jämför och hitta den bästa matchen för er! You guessed it! För att göra det ännu smartare kan ni gruppera gäster som sällskap och dela in dem med etiketter utifrån vilket event de ska delta på. Allt för en skarpare gästlista och en inbjudningsprocess smidig som smör, på riktigt. Kom igång med planeringen redan idag! Skapa ett konto i Wedsly och upptäck alla julguldiga funktioner.

Allt mellan himmel, jul och bröllop

I Wedslys pinterest hittar ni all julinspiration ni behöver, och kanske mer! Allt från vinglas och kostymer till tårtor och bordsdekor. Välj ett tema och vandra -eller spring- till änden av era drömmar. På Wedslys instagram delar vi varje vecka inspiration och bröllopsråd, som tar er närmare JA! Snart kan ni skapa ert eget moodboard som är synkad med checklistan och lättare se era drömmar framför er.

Ta hand om er och gör planeringen till ett roligt moment i julfriden. “Julen är här och lyser Gold i planeringen”, som Tommy Körberg sjunger, visst var det så? Från oss på Wedsly till er alla önskar vi er en riktigt god jul, med säkra kramar och pepp till alla stundande bröllop 2021 och 2022!