Seek no more, matchmakern för din bröllopsklänning är här

Att hitta rätt klänning till den stora dagen kan vara krångligt. Men det behöver det inte vara! Wedsly presenterar stolt sitt samarbete med London-baserade The Dress Tribe, matchmakern för din bröllopsklänning.

Brudens drömmar i fokus

I den stora snårskogen av bröllopslooks, hjälper The Dress Tribe dig att hitta rätt klänning för dina drömmar.

Grundaren Damaris Paputsakis letade frustrerat efter den rätta matchen för sin bröllopsklänning, men precis som många andra brudar, var det lättare sagt än gjort. För att underlätta resan bestämde sig hon och hennes bästa vän, medgrundaren, Rebecca Goodwin att samla brudens drömmar och hyllade designers under samma tak – så att du som blivande brud enkelt kan välja exakt den klänning som du fantiserar om.

Margaux-Tardits.jpg
Foto — Jeroen Noordzij


Klänningar som får dig och era bröllopsgäster att tappa hakan

Svassa in till vigseln i en skapelse som är unik just för dig. Passa på att testa din drömklänning bland specialister som vet hur de ska hjälpa dig. Känn tygen ömt glida mot din hud, känn hur de får dig att stråla och framförallt hur de får ditt hjärta att värmas. Det är precis den känslan TDT är ute efter.

Prea-James-5.jpg
Foto — Jeroen Noordzij


Save the date & say yes to the dress

Den 20 november – 20 december anordnar TDT pop-up eventet Wild At Heart x The Dress Tribe i härliga Göteborg. Här kan ni träffa brudklänningsdesigners från hela världen, prata trender, personlig stil, och bröllopsdrömmar. Till eventet kommer även ett team av kärleksintresserade och högkvalificerade brudstylister att finnas på plats för dig och dina funderingar. Fånga ögonblicket med upp till tre vänner, njut av champagne och 1,5 timme med din egna brudstylist.

Prea-James.jpg
Foto — Jeroen Noordzij


Eventet är för dig som nyfiket vill testa dina bröllopsvingar i klänningar som andas kärlek och fest. Vet du vilken stil du vill ha på din klänning, eller är du osäker? Pirrar det till i kroppen när du läser detta? En egen stylist? Hur underbart! Gör din bokning idag och prova klänningen som du kanske säger JA! till!*

Så många klänningar – hur ska jag kunna välja?

Letar du efter en klänning i minimalistiskt anda, vill du göra din bohemiska stil mer glammig, lägga till en dramatisk kjol, eller klä dig i något mer traditionellt? Aldrig tidigare har så många brudklänningsdesigners samlats på samma ställe, med så drömmiga och unika urval bara för dig!

Rue-de-Seine.jpg
Foto — Jeroen Noordzij


Prova klänningar från bl.a. Alexandra Grecco, Anais Anette, Bo & Luca, Bon Bride, LEIN studio, Lovers Society, Luna Bea Bride, Lola Varma, Laure de Sagazan, Karen Willis Holmes Bridal, Margaux Tardits, Prea James, Rime Arodaky, Rue de Seine och fler!

Rue-de-Seine-1.jpg
Foto — Jeroen Noordzij


Håll dig uppdaterad

I Wedslys vänner hittar du företagen som vill göra din dag extra speciell. Vi hälsar nu TDT varmt välkomna in i familjen. Sätt din känslomässiga ton för resten av festligheterna och skapa konto i Wedsly nu!

Luna-Bea-(2).jpg
Foto — Jeroen Noordzij


Följ @thedresstribe och @wildatheartbridal för att veta mer om plats, öppettider och allt annat viktigt om eventet i Göteborg den 20 november! Kan ni inte hålla er? Se fullständig information och boka din plats med en egen stylist redan nu!

*Eventet tar hänsyn till Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber er att hålla avstånd i den mån det går.