Stiliga läppar som håller hela bröllopet

Tips från Wedslys makeupexpert – Mithila Ahmed / MakeupPoc

Brudmakeup är mer än bara vanligt smink. Det är en accessoar, som ska kännas lika rätt som din brudklänning, eller smoking. Wedslys Makeup-expert Mithila Ahmed, delar med sig av sina bästa tips för stiliga läppar.

Produkttips

En av de viktigaste aspekterna, förutom att det ska ska vara snyggt och bekvämt, är att välja smink som sitter hela bröllopskvällen. Hitta produkter som håller genom tårar, regn, dans, svett, mat, bubbel, och kyssar. Sminkdjungeln är stor där ute, och det kan ibland vara svårt att veta var man ska börja. Till er ära, bjuder jag därför på några av mina favoritläppstift. 

Fenty Beautys Stunna Lip paint

Ett flytande läppstift, som till skillnad från andra sminkmärken inte torkar ut läpparna, har en matte finish, är otroligt bekväma, och lätta att applicera, med en hållbarhet på 12 timmar. Rihannas Fenty Beauty har en rad olika färger att välja mellan, som dessutom är universella, och passar olika hudtoner.

För en glossigare look, addera gärna valfritt gloss ovanpå på din Stunna Lip Paint, eller varför inte en glossbomb från samma märke?

 
 
 
 
 

 

Kyssvänliga läppar

Något som är A och O är Macs Prep + Prime Lip. En läpprimer som läggs på läpparna innan läppstift, läppenna, eller läppglans. Enormt återfuktande, jämnar den ut fina linjer på läpparna, och förlänger hållbarheten på allt du väljer att placerar ovanpå. Det går jättebra att återkomma till primern under dagen, och applicera den ovanpå ditt läppstift för extra fukt.

 

Lycka till med att få de allra snyggaste och mest hållbara läpparna till bröllopet. Har du några frågor eller undrar över något skriv gärna en kommentar till mig i inlägget på Insta » så svarar jag gärna!